88 Deltid Kandidat Program i Företagsledning 2024

Deltid Kandidat Program i Företagsledning 2024Filter
    • Marshall, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Uppnå din kandidatexamen i Agribusiness Management online med Southwest Minnesota State University för att förbereda dig för framgång inom jordbruket och näringslivet. Huvudämnet inkluderar 20 kurser i marknadsföring, redovisning och mer, tillsammans med en koncentration om jordbruksfinansiering. Med stöd av Mustang Promise, utrustar detta program dig med färdigheter för roller inom jordbrukskemikalieförsäljning, gårdsledning och andra sektorer efter examen. Ta kurser helt online och avslutas om 2–4 år. Läs mer!

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    16 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Arbeta med ledning, konsultation eller ägande av småföretag med King Universitys online BBA - Business Management-examen. Finslipa dina kunskaper inom problemlösning och kommunikation när du studerar ekonomi, affärsplansutveckling, ledningsredovisning, företagsekonomi, affärsjuridik och mer. Detta program är ackrediterat av ACBSP.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    4 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Förbered dig på att vara en etisk ledare med en bred förståelse för företagsledning med online BS i Business Management från Carlow University. Programmets små klasser, överföringspolicyer och lyhörd fakultet hjälper våra studenter att lyckas. Elever kan sömlöst byta från onlinestudier till personligt lärande om deras behov förändras. Flexibla kurser gör det möjligt för studenter att dubbla huvudämnet eller anmäla sig till ett accelererat MBA-program samtidigt som de upprätthåller arbetsåtaganden.

    • Aurora, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Aurora Universitys online Bachelor of Business Management utbildar studenter till strategiska ledare i ett brett spektrum av organisatoriska sammanhang.Den är utformad för att ge viktig kompetensutveckling inom mänskliga resurser, marknadsföring och drift.Studenter kan överföra upp till 90 poäng och avsluta programmet på så lite som två år.Utexaminerade är förberedda för ett brett utbud av lednings- och ledarkarriärer inom företag, myndigheter, ideella organisationer och mer.

    • Online

    Heltid, Deltid

    36 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    I dagens snabbt föränderliga affärsvärld kräver branschkrav en varierad och flexibel uppsättning kompetens från potentiella rekryter. Det gör det viktigare än någonsin att välja rätt utbildning. På IU erbjuder vi omfattande, ständigt utvecklade kurser som en del av IU:s Business Administration Bachelor's degree. Bygg de färdigheter du behöver för att bli en eftertraktad yrkesman, kapabel att framgångsrikt utföra många olika affärsroller. Det här studieprogrammet hjälper dig att maximera din potential och förbereda dig för den karriär du vill, var du än vill – från företag till teknikvärlden till icke-statliga organisationer. Och den bästa delen? Du kan göra det från bekvämligheten av ditt hem, helt online.

  • Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Utveckla dina färdigheter och påskynda din karriär inom International Management.

    • Online United Kingdom

    Deltid

    4 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Detta 100% online och deltid BA (Hons) Business and Management gör att du kan anpassa dig till den ständigt utvecklande affärsvärlden. På denna online BA (Hons) Business and Management kommer du att utforska verkliga exempel på företag och använda dessa för att utveckla den breda kompetens som alla bra chefsbehov behöver. Detta blir allt mer relevant inom det moderna näringslivet, där en hög grad av anpassningsförmåga och kompetens krävs, inte bara när det gäller ledarskap utan även inom områden som projektledning och budget.

    • Online United Kingdom

    Heltid, Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Hur utvecklar företag strategier, hanterar risker och fattar beslut? Vad är inblandat i funktioner som marknadsföring, redovisning och ekonomi? Denna innovativa examen är fast förankrad i din egen erfarenhet. Du kommer att undersöka hur organisationer tänker och arbetar, hur de hanteras och den yttre värld där de verkar. Du kan fokusera helt på företagsledning, eller välja att specialisera dig inom ämnesområdena redovisning, ekonomi, ledarskap, innovation och företagande eller marknadsföring.

    • Birmingham, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Wrocław, Polen
    • Poznań, Polen
    • + 3 more

    Heltid, Deltid

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Utbildningen erbjuder en uppsjö av möjligheter att praktiskt implementera den erhållna kunskapen. Under din studietid kommer du att ta upp och analysera genuina ledningsfrågor, lösa verkliga verkställande projekt och diskutera faktiska fallstudier. Du kommer att delta i studiebesök som anordnas för studenter i olika välrenommerade organisationer.

    • Mosta, Malta

    Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta program ger ett brett, analytiskt och integrerat tillvägagångssätt för dem som vill studera Business Management. Det ger eleverna en möjlighet att utveckla sin förståelse för teori och dess tillämpning i en mängd olika och olika sammanhang.

    • Online

    Heltid, Deltid

    6 terminer

    Distansutbildning

    Engelsk

    På kandidatprogrammet Business Management får du praktiska och interkulturella färdigheter för att få fotfäste i internationellt verksamma företag.

    • Online

    Deltid

    36 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Med en helt avlägsen kandidatexamen i Responsible Entrepreneurship & Management, du kommer att ta examen med affärsutvecklingen, förvaltning, och marknadsföringsförmåga för att skapa 2000-talets hållbara satsning. Ta det entreprenörskunnande du får i programmet för att starta eget företag eller driva avdelningar inom större företag.

    • São Paulo, Brasilien
    • Rio de Janeiro, Brasilien
    • + 1 more

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Management på ESPM är för dig som har en passion för ledarskap och söker skaffa sig kunskap, på ett transformativt sätt, inom strategisk ledning och entreprenörskap. I slutet av kursen kommer du att kunna kritiskt och systematiskt förstå dynamiken på den globala marknaden. Här får du utbildning inriktad på marknadsföring, affärer, innovation och teknik samt lära dig hur du skapar värde och social påverkan.

    • Lamoni, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Designad för att förbereda dig för karriärer inom näringslivet eller för studier på avancerad nivå, vår kandidatexamen i företagsekonomi (online eller på campus) kan hjälpa dig att få en solid förståelse för de viktigaste affärsidéer som dagens arbetsgivare letar efter.