BACHELORSTUDIES

Kandidatexamen i Europeisk affärsverksamhet 2021

En kandidatexamen är ofta standard för inträde i ett antal olika anställningssituationer. Det är också det första steget mot att delta i forskarutbildningen. I de flesta fall kräver denna grad ungefär fyra års arbete och totalt 120 termin poäng. Många av de kurser inom ett kandidatprogrammet faller inom ramen för den allmänna utbildningen, medan de återstående kurserna tar en närmare titt på de ämnen som krävs för den valda karriärväg.

 

Vad är en kandidatexamen i European Business? Den europeiska verksamheten Programmet erbjuder en väl avrundad studie av verksamheten i ett europeiskt sammanhang. Studenter gräva vanligtvis in i ämnen som grundläggande företagsledning, affärsjuridik, internationella affärer, europeiska institutioner, globala källor, internationell logistik, och i vissa fall ett andra språk. Dessa kurser är utformade för att förbereda studenterna med interaktiva och innovativa affärskompetens som är relevanta för europeiska affärsmetoder.

 

Vissa kandidatprogram inom detta område kan erbjuda en uppdelning av tid i olika länder. Praktikplatser och andra praktikmöjligheter erbjuds av ett antal olika skolor. När de allmänna klasserna har slutförts, studerande i detta program har en viss flexibilitet så att de kan börja finslipa sina färdigheter i en viss bransch. Vid examen, har dessa elever också utsatts för viktiga affärskontakter genom instruktörer och andra yrkesgrupper.

 

Kostnaderna för att delta i en av dessa program kan variera från en skola till en annan. Detta gäller särskilt när skolor över landsgränserna jämförs. För exakt undervisning och avgift information bör blivande studenter kontakta skolorna av val direkt.

 

Akademiker har ofta studerat, och kanske jobbat i ett par olika länder och har haft exponering mot ett antal språk.Detta sätter utexaminerade i position för att söka konkurrenskraftiga arbetstillfällen. Med yrkeskvalifikationer som erkänns i flera länder, kan utexaminerade hitta jobb med globala företag och företag över hela världen. Många akademiker specifikt söker positioner som tillåter dem att vara internationellt rörliga. Jobb titlar kan omfatta personalchef, projektledare, juniorkonsult och biträdande revisor.

 

Om du är intresserad av denna utbildning, ta en titt på alternativen i programlistan. Skolorna är listade med bly former för din bekvämlighet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

3 Resultat i Europeisk affärsverksamhet Filter

Kandidatexamen i europeisk integration och global utveckling

Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Målet med kandidatprogrammet European Integration and Global Development är att förbereda yrkesverksamma för karriärer relaterade till utvecklingsprocesserna i Europa och utom ...

Läs mer

BBA - Företagsekonomi - European Management

United International Business Schools
BBA
<
Heltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Heltidsstuderande kan få en bachelorgrad på 3 akademiska år på 9 månader, för totalt 9 fjärdedelar om 20 hp, eller i 4 akademiska år för totalt 12 fjärdedelar om 15 hp varje g ...

Läs mer

Ungkarl i europeiska livsmedelsföretag

Aeres University of Applied Sciences
Kandidatexamen
Sep 2021
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Detta 4 år kandidatexamen kommer att fokusera på entreprenörskap och innovation i Europeiska livsmedels Business. De första två åren får du en grund i företagsledning, marknad ...

Läs mer