BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Europeisk affärsverksamhet i Nederländerna 2020/2021

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Europeiska näringslivs klasser är avsedda för dem som vill arbeta i internationella affärer och finans. Varje program kommer att skilja sig i sitt fokus men gemensamma teman är språklig flyt, teknisk kunskap, projektledning och interkulturell kompetens.

Nederländerna är ett bestånds-land i Konungariket Nederländerna, som består av tolv provinser i nordvästra Europa och tre öar i Karibien. Engelsktalande elever kommer att ha några problem att hitta lämpliga kurser. För internationella studenter som söker till universitet i Nederländerna, flera stipendier finns.

De mest populära kandidatprogrammen i Europeisk affärsverksamhet i Nederländerna 2020/2021

2 Resultat i Europeisk affärsverksamhet, Nederländerna Filter

BBA - Företagsekonomi - European Management

United International Business Schools
BBA
<
Heltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Heltidsstuderande kan få en bachelorgrad på 3 akademiska år på 9 månader, för totalt 9 fjärdedelar om 20 hp, eller i 4 akademiska år för totalt 12 fjärdedelar om 15 hp varje g ...

Läs mer

Ungkarl i europeiska livsmedelsföretag

Aeres University of Applied Sciences
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Detta 4 år kandidatexamen kommer att fokusera på entreprenörskap och innovation i Europeiska livsmedels Business. De första två åren får du en grund i företagsledning, marknad ...

Läs mer