BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Europeisk affärsverksamhet i Lettland 2021

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

Studier av den europeiska företag förbereder eleverna för att genomföra och förvalta företag på en internationell nivå. Tillsammans med att utveckla ledaregenskaper och lära grunderna affärs, kan eleverna vara nedsänkta i företag utomlands för att hjälpa lära sig om kulturer och språk.

Lettland har både avgiftsbelagda och statligt finansierad högre utbildning. Landet har två typer av högre utbildningar. Dessa inkluderar de akademiska och professionella program. Det finns tre nivåer av akademisk högskoleutbildning - kandidat-, magister-och forskarutbildning. Klimatet i landet gynnar olika vintersporter och fritidsaktiviteter såsom skridskoåkning, skidåkning och ishockey. Internationella studenter föredrar att studera i Lettland på grund av sitt sociala liv, konst och kulturinstitutioner. Landets kultur är lätt att anta att.

De mest populära kandidatprogrammen i Europeisk affärsverksamhet i Lettland 2021

1 Resultat i Europeisk affärsverksamhet, Lettland Filter

Kandidatexamen i europeisk integration och global utveckling

Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Målet med kandidatprogrammet European Integration and Global Development är att förbereda yrkesverksamma för karriärer relaterade till utvecklingsprocesserna i Europa och utom ...

Läs mer