BACHELORSTUDIES.SE

Se de mest populära kandidatprogrammen Europa 2019/2020

Europa är hem till världens äldsta och mest prestigefyllda universiteten i världen. Flera universitet i Europa har gjort otaliga bidrag till samhället, och fortsätta att ge den högsta kvalitet på utbildningen. Studerande en kandidatexamen Europa examen kommer inte bara att dra nytta av en bra utbildning, men kommer också att uppleva en generellt hög levnadsstandard, dynamiska städer, vackra landskap och spännande möjligheter resor runt kontinenten.

Studenter från hela världen har gjort valet för en kandidatexamen Europa examen. Bland många alternativ för kandidatexamen Europa grader, några av de populära discipliner som studenter väljer att studera är statsvetenskap, internationella frågor, ekonomi, konsthistoria, sociologi, teknik, de hårda vetenskaperna, filosofi och informationsteknik.För en kandidatexamen Europa grad varierar kraven beroende på land och specifika utbildningsprogram, dock i allmänhet, minst tre års heltidsstudier krävs samtidigt alternativ också finnas för deltids-och nätstudier.

Om du vill veta mer om kandidatprogram Europa-program, bläddra alternativen nedan eller använd sökrutor ovan för att begränsa sökningen. Ta nästa steg mot dina mål idag!

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i internationell finansiering

Financial University under the Government of the Russian Federation
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Ryssland Moscow

International Finance Faculty (MFF) ger utbildning för kandidatexamen och mastere inom förberedelserna "Economics". Efter avslutad utbildning får studenterna ett examensbevis för finansnivåns statliga standard under Ryska federationens regering, och har också möjlighet att erhålla ett examensbevis från ett av de prestigefyllda västerländska partneruniversiteterna.

LLB (Hons) lag med regering och politik

The University of Law Undergraduate Programmes
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Storbritannien London Leeds + 1 fler

Vår LLB (Hons) lag med regering och politik är en kvalificerad jurynivå studerad över tre år med alternativ som fokuserar på regering och politik. Det riktar sig till studenter som vill bedriva karriär inom juridisk eller bredare offentlig, central och lokal sektor eller kommersiell sektor, och som har intresse för regering och politik.

BF i International Finance

Geneva Business School Madrid Campus
Campusstudier Heltid 3 år Februari 2020 Spanien Madrid

Denna bachelor i finans är utformad för studenter som är angelägna om att starta en karriär inom ett brett utbud av finansiell karriär, bland annat investment banking, hedge fund management, aktiemarknader, bank och portföljförvaltning. Kandidater från detta program kommer att bli experter i att bedöma och hantera finansiella risker, vilket gör att de kan fullt ut behärska det internationella finansiella systemet.

Civilingenjör i tryckteknik

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 7 terminer Oktober 2019 Tyskland Stuttgart

Denna kandidatexamen ger teknisk utbildning i Tyskland medan eleverna kommer att beväpnas med de professionella, kreativa och tvärkulturella färdigheter som behövs för att lyckas i hemlandet och utomlands.

Kandidat i Gastronomi

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Spanien Castellón de la Plana

Kandidatutbildningen i Gastronomi syftar till att utbilda specialister inom matlagningsteknik, men också kvalificerad att leda och hantera ett gastronomiskt företag. En fyraårig träning som gör det möjligt för våra studenter att leda framtidens gastronomi.

Ungkarl i social patologi och förebyggande

University of Hradec Králové, Faculty of Education
Campusstudier Heltid 6 terminer Kontakt Skolan Tjeckien Hradec Kralove

Social patologi och förebyggande är en kandidatexamen fältstudie inom ramen för utbildningen inriktning mot pedagogik, organiserade i heltid form av studie.

BF i International Finance

Geneva Business School Barcelona Campus
Campusstudier Heltid 3 år Februari 2020 Spanien Barcelona

Bachelor of Finance (BF) med en major i International Finance är utformad så att du kan ständigt anpassa sig till konstanta förändringar i finans och ekonomi. Du kommer att vara utrustad med verktygen för att förstå och hantera alla finansiella aspekter inom ett privat eller offentligt bolag och för att få en detaljerad kunskap om frågor som rör inhemska och internationella finansinstitut.

Kandidatexamen i företagsekonomi

ICBS Business College
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Grekland Thessaloniki Athens + 1 fler

Läraråret börjar i början av oktober och slutar i mitten av maj. Programmet levereras i heltidsläge, 3 dagar i veckan, 6 timmar per dag. Alla ämnen / moduler har 15 KATS (kurser). Graden tilldelas av UNIVERSITY OF WINCHESTER, ENGLAND, UK

Kandidat - Trädgårdsodling

HAS University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Nederländerna 's Hertogenbosch

Hortikultur

Associate Degree i Liberal Studies

CIS Endicott International
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Spanien Community of Madrid

Liberal Studies är ett 65-kreditsprogram som består av kurser inom affärsområden och humaniora. Programmet ger studenterna allmänna krav, samt valbara kurser som sammanfaller med elevernas intressen, vilka eleverna själva kan välja tillsammans med dekanen. För att lyckas genomföra programmet måste studenterna också delta i ett tvåkurs praktikprogram. Efter lyckad slutförande av två år i Madrid kan eleverna avsluta sin kandidatexamen antingen vid Endicott College i Massachusetts eller på någon annan amerikansk högskola eller universitet i världen.

Civilingenjörsexamen

Mainz University Of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 1 - 7 terminer Oktober 2019 Tyskland Mainz

Kraven från civilingenjörerna förändras. Projekt förvärvas av företag runt om i världen och hanteras av internationella lag. Hållbar planering och konstruktion har blivit ett huvudmål med ständigt ökande internationell betydelse.

Kandidat i idrott och motorisk prestanda

National University of Physical Education and Sports
Campusstudier Heltid 3 år Oktober 2019 Rumänien Bucharest

Efter att ha avslutat det här programmet kommer studenterna att lära sig hur man använder de grundläggande idén, teorierna och koncepten i idrottsfältet i den professionella verksamheten och kommunikationen. och hur man utformar, planerar och utvärderar urvals- och träningsprocessen för olika åldersgrupper och nivåer av instruktion för att bestämma kvaliteten och gränserna för vissa processer, program, projekt, begrepp, metoder och teorier i enlighet med kraven i mönster specifika för idrottsgrenen.

Kandidatexamen i utbildning

University College South Denmark
Campusstudier Heltid 8 terminer September 2019 Danmark Haderslev

Du kommer att bli behörig som lärare för primär- och högstadienivå i tre ämnen. Du kommer att få hög kvalitet teoretisk undervisning, och ...

Kandidatprogram i statsvetenskap

Bratislava International School Of Liberal Arts
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Slovakien Bratislava

Alla våra studenter med en examen i statsvetenskap, med koncentrationer i antingen internationella relationer, Europakunskap Central, eller politiskt tänkande. BISLA är också flexibel för att ge riktade studier för elever med särskilda intressen och erbjuder en rad fritids icke kredit kurser gratis (t.ex. främmande språk, presentation och argumentationsteknik, etc.)

Kandidatexamen i internationella hotell management

VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management
Campusstudier Heltid 3 år Oktober 2019 Frankrike Bordeaux

I en internationell miljö, maste ledning, team-ledande och tekniker. Att utveckla professionella, juridiska, ekonomiska och språkliga förmågor med målet att bli en operativ chef i ett företag.