BACHELORSTUDIES.SE

Se de mest populära kandidatprogrammen Europa 2019

Europa är hem till världens äldsta och mest prestigefyllda universiteten i världen. Flera universitet i Europa har gjort otaliga bidrag till samhället, och fortsätta att ge den högsta kvalitet på utbildningen. Studerande en kandidatexamen Europa examen kommer inte bara att dra nytta av en bra utbildning, men kommer också att uppleva en generellt hög levnadsstandard, dynamiska städer, vackra landskap och spännande möjligheter resor runt kontinenten.

Studenter från hela världen har gjort valet för en kandidatexamen Europa examen. Bland många alternativ för kandidatexamen Europa grader, några av de populära discipliner som studenter väljer att studera är statsvetenskap, internationella frågor, ekonomi, konsthistoria, sociologi, teknik, de hårda vetenskaperna, filosofi och informationsteknik.För en kandidatexamen Europa grad varierar kraven beroende på land och specifika utbildningsprogram, dock i allmänhet, minst tre års heltidsstudier krävs samtidigt alternativ också finnas för deltids-och nätstudier.

Om du vill veta mer om kandidatprogram Europa-program, bläddra alternativen nedan eller använd sökrutor ovan för att begränsa sökningen. Ta nästa steg mot dina mål idag!

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i internationell finansiering

Financial University under the Government of the Russian Federation
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Ryssland Moscow

International Finance Faculty (MFF) ger utbildning för kandidatexamen och mastere inom förberedelserna "Economics". Efter avslutad utbildning får studenterna ett examensbevis för finansnivåns statliga standard under Ryska federationens regering, och har också möjlighet att erhålla ett examensbevis från ett av de prestigefyllda västerländska partneruniversiteterna.

Kandidat i Management

Synergy University
Campusstudier Online Heltid 48 - 54 månader September 2019 Ryssland Moscow + 1 fler

Studera grunderna i ledning, ekonomi, strategisk planering och arbeta med personal. Lär dig hur man hanterar projekt av alla storlekar och bringar organisationer till topp i effektivitet.

Kandidat i Gastronomi

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Spanien Castellón de la Plana

Kandidatutbildningen i Gastronomi syftar till att utbilda specialister inom matlagningsteknik, men också kvalificerad att leda och hantera ett gastronomiskt företag. En fyraårig träning som gör det möjligt för våra studenter att leda framtidens gastronomi.

BMus (Hons) musikprestation

London College of Creative Media
Campusstudier Heltid 3 år October 2019 Storbritannien London

Musikbranschen har förändrats. Dagens framgångsrika musiker är multi-instrumentalists som kan producera sin egen musik. De kan hantera sina egna projekt och utnyttja sina online-kanaler.

LLB (Hons) lag med regering och politik

The University of Law Undergraduate Programmes
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Storbritannien London Leeds + 1 fler

Vår LLB (Hons) lag med regering och politik är en kvalificerad jurynivå studerad över tre år med alternativ som fokuserar på regering och politik. Det riktar sig till studenter som vill bedriva karriär inom juridisk eller bredare offentlig, central och lokal sektor eller kommersiell sektor, och som har intresse för regering och politik.

BF i International Finance

Geneva Business School Madrid Campus
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Spanien Madrid

Denna bachelor i finans är utformad för studenter som är angelägna om att starta en karriär inom ett brett utbud av finansierade karriärer, bland annat investment banking, hedge fund management, aktiemarknader, bank och portföljförvaltning. Kandidater från detta program kommer att bli experter i bedömning och hantering av finansiella risker, vilket gör att de kan fullt ut behärska det internationella finansiella systemet.

Civilingenjör i tryckteknik

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 7 terminer October 2019 Tyskland Stuttgart

Denna kandidatexamen ger teknisk utbildning i Tyskland medan eleverna kommer att beväpnas med de professionella, kreativa och tvärkulturella färdigheter som behövs för att lyckas i hemlandet och utomlands.

BF i International Finance

Geneva Business School Barcelona Campus
Campusstudier Heltid 3 år February 2020 Spanien Barcelona

Bachelor of Finance (BF) med en major i International Finance är utformad så att du kan ständigt anpassa sig till konstanta förändringar i finans och ekonomi. Du kommer att vara utrustad med verktygen för att förstå och hantera alla finansiella aspekter inom ett privat eller offentligt bolag och för att få en detaljerad kunskap om frågor som rör inhemska och internationella finansinstitut.

Internationell affärsverksamhet (kandidatexamen på heltid)

Amsterdam University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 4 - 4 år September 2019 Nederländerna Amsterdam

Internationell verksamhet (IB) på Amsterdam School of International Business erbjuder dig en innovativ pedagogisk erfarenhet med en global tankegång med BSc. I International Business ansvarar du för en utländsk filial i en internationell organisation med en annan arbetsetik, kultur och språk. Du är en entreprenör på väg att ställa upp ditt eget företag. En stark, praktisk grund i internationell verksamhet är ditt mål. Upptäck din egen väg och passion när du studerar i en inspirerande, ambitiös och internationell inlärningsmiljö. Förväntas mycket fältbaserat lärande och föreläsningar inom marknadsföring, ekonomi, försäljning och teknik. Skräddarsy din lärande resa, fördjupa dig i en annan kultur genom en global utbyte och praktik och skapa dig en global karriär.

Ungkarl i social patologi och förebyggande

University of Hradec Králové, Faculty of Education
Campusstudier Heltid 6 terminer September 2019 Tjeckien Hradec Kralove

Social patologi och förebyggande är en kandidatexamen fältstudie inom ramen för utbildningen inriktning mot pedagogik, organiserade i heltid form av studie.

Ungkarl i screenwriting

South Gate Society Arts Center
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Danmark Aalborg

Det fyraåriga manus grad fokuserar på att utveckla kunskap om genrer, praktisk tillämpning och publicering arbete, samtidigt som man bygger plattformar, nätverk och lära sig färdigheter varje artist-entreprenör behöver för att bygga sin verksamhet och varumärke.

Bachelor International Food

HAS University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Nederländerna 's Hertogenbosch

Internationell mat

Kandidatexamen i utbildning

University College South Denmark
Campusstudier Heltid 8 terminer September 2019 Danmark Haderslev

Du kommer att bli behörig som lärare för primär- och högstadienivå i tre ämnen. Du kommer att få hög kvalitet teoretisk undervisning, och ...

Kandidatexamen i företagsekonomi

ICBS Business College
Campusstudier Heltid 3 år October 2019 Grekland Thessaloniki Athens + 1 fler

Läraråret börjar i början av oktober och slutar i mitten av maj. Programmet levereras i heltidsläge, 3 dagar i veckan, 6 timmar per dag. Alla ämnen / moduler har 15 KATS (kurser). Graden tilldelas av UNIVERSITY OF WINCHESTER, ENGLAND, UK

Kandidatexamen i International Office Management

Artevelde University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Belgien Ghent

Har du en passion för språk och människor? För allt som har att göra med den digitala världen? Önskar du att bredda dina horisonter och gå utanför din komfortzon? Världen är din lekplats!