BACHELORSTUDIES.SE

Se de mest populära kandidatprogrammen Europa 2019

Europa är hem till världens äldsta och mest prestigefyllda universiteten i världen. Flera universitet i Europa har gjort otaliga bidrag till samhället, och fortsätta att ge den högsta kvalitet på utbildningen. Studerande en kandidatexamen Europa examen kommer inte bara att dra nytta av en bra utbildning, men kommer också att uppleva en generellt hög levnadsstandard, dynamiska städer, vackra landskap och spännande möjligheter resor runt kontinenten.

Studenter från hela världen har gjort valet för en kandidatexamen Europa examen. Bland många alternativ för kandidatexamen Europa grader, några av de populära discipliner som studenter väljer att studera är statsvetenskap, internationella frågor, ekonomi, konsthistoria, sociologi, teknik, de hårda vetenskaperna, filosofi och informationsteknik.För en kandidatexamen Europa grad varierar kraven beroende på land och specifika utbildningsprogram, dock i allmänhet, minst tre års heltidsstudier krävs samtidigt alternativ också finnas för deltids-och nätstudier.

Om du vill veta mer om kandidatprogram Europa-program, bläddra alternativen nedan eller använd sökrutor ovan för att begränsa sökningen. Ta nästa steg mot dina mål idag!

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i internationell finansiering

Financial University under the Government of the Russian Federation
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Ryssland Moscow

International Finance Faculty (MFF) ger utbildning för kandidatexamen och mastere inom förberedelserna "Economics". Efter avslutad utbildning får studenterna ett examensbevis för finansnivåns statliga standard under Ryska federationens regering, och har också möjlighet att erhålla ett examensbevis från ett av de prestigefyllda västerländska partneruniversiteterna.

Kandidat i Management

Synergy University
Campusstudier Internet Heltid 48 - 54 månader September 2019 Ryssland Moscow + 1 fler

Studera grunderna i ledning, ekonomi, strategisk planering och arbeta med personal. Lär dig hur man hanterar projekt av alla storlekar och bringar organisationer till topp i effektivitet.

BF i International Finance

Geneva Business School Madrid Campus
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Spanien Madrid

Denna bachelor i finans är utformad för studenter som är angelägna om att starta en karriär inom ett brett utbud av finansierade karriärer, bland annat investment banking, hedge fund management, aktiemarknader, bank och portföljförvaltning. Kandidater från detta program kommer att bli experter i bedömning och hantering av finansiella risker, vilket gör att de kan fullt ut behärska det internationella finansiella systemet.

LLB (Hons) lag med regering och politik

The University of Law Undergraduate Programmes
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Storbritannien London Leeds + 1 fler

Vår LLB (Hons) lag med regering och politik är en kvalificerad jurynivå studerad över tre år med alternativ som fokuserar på regering och politik. Det riktar sig till studenter som vill bedriva karriär inom juridisk eller bredare offentlig, central och lokal sektor eller kommersiell sektor, och som har intresse för regering och politik.

Civilingenjör i tryckteknik

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 7 terminer Oktober 2019 Tyskland Stuttgart

Denna kandidatexamen ger teknisk utbildning i Tyskland medan eleverna kommer att beväpnas med de professionella, kreativa och tvärkulturella färdigheter som behövs för att lyckas i hemlandet och utomlands.

BF i International Finance

Geneva Business School Barcelona Campus
Campusstudier Heltid 3 år Februari 2020 Spanien Barcelona

Bachelor of Finance (BF) med en major i International Finance är utformad så att du kan ständigt anpassa sig till konstanta förändringar i finans och ekonomi. Du kommer att vara utrustad med verktygen för att förstå och hantera alla finansiella aspekter inom ett privat eller offentligt bolag och för att få en detaljerad kunskap om frågor som rör inhemska och internationella finansinstitut.

Kandidat i Gastronomi

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Spanien Castellón de la Plana

Kandidatutbildningen i Gastronomi syftar till att utbilda specialister inom matlagningsteknik, men också kvalificerad att leda och hantera ett gastronomiskt företag. En fyraårig träning som gör det möjligt för våra studenter att leda framtidens gastronomi.

Ungkarl i social patologi och förebyggande

University of Hradec Králové, Faculty of Education
Campusstudier Heltid 6 terminer Kontakt Skolan Tjeckien Hradec Kralove

Social patologi och förebyggande är en kandidatexamen fältstudie inom ramen för utbildningen inriktning mot pedagogik, organiserade i heltid form av studie.

Kandidatexamen i företagsekonomi

ICBS Business College
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Grekland Thessaloniki Athens + 1 fler

Läraråret börjar i början av oktober och slutar i mitten av maj. Programmet levereras i heltidsläge, 3 dagar i veckan, 6 timmar per dag. Alla ämnen / moduler har 15 KATS (kurser). Graden tilldelas av UNIVERSITY OF WINCHESTER, ENGLAND, UK

Kandidatexamen i internationell ledning (med dubbelt examen)

The International University in Geneva
Campusstudier Heltid September 2019 Schweiz Geneva

Fortsätt en internationell karriär inom global verksamhet, multinationella företag, familjeföretag, regeringar och internationella organisationer.

Internationell affärsverksamhet (kandidatexamen på heltid)

Amsterdam University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 4 - 4 år Kontakt Skolan Nederländerna Amsterdam

Internationell verksamhet (IB) på Amsterdam School of International Business erbjuder dig en innovativ pedagogisk erfarenhet med en global tankegång med BSc. I International Business ansvarar du för en utländsk filial i en internationell organisation med en annan arbetsetik, kultur och språk. Du är en entreprenör på väg att ställa upp ditt eget företag. En stark, praktisk grund i internationell verksamhet är ditt mål. Upptäck din egen väg och passion när du studerar i en inspirerande, ambitiös och internationell inlärningsmiljö. Förväntas mycket fältbaserat lärande och föreläsningar inom marknadsföring, ekonomi, försäljning och teknik. Skräddarsy din lärande resa, fördjupa dig i en annan kultur genom en global utbyte och praktik och skapa dig en global karriär.

Bachelor International Food

HAS University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Nederländerna 's Hertogenbosch

Internationell mat

Kandidatexamen i International Business Management

Artevelde University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Belgien Ghent

Drömmer du om en internationell karriär? Är du ivriga att bredda din horisont? Kommer dina ambitioner utöver landets gränser? Då blir vår kandidatexamen i International Business Management din kopp te. Detta fullständiga treåriga kandidatexamen lärs på engelska.

Kandidatexamen i utbildning

University College South Denmark
Campusstudier Heltid 8 terminer September 2019 Danmark Haderslev

Du kommer att bli behörig som lärare för primär- och högstadienivå i tre ämnen. Du kommer att få hög kvalitet teoretisk undervisning, och ...

Kandidatprogram i statsvetenskap

Bratislava International School Of Liberal Arts
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Slovakien Bratislava

Alla våra studenter med en examen i statsvetenskap, med koncentrationer i antingen internationella relationer, Europakunskap Central, eller politiskt tänkande. BISLA är också flexibel för att ge riktade studier för elever med särskilda intressen och erbjuder en rad fritids icke kredit kurser gratis (t.ex. främmande språk, presentation och argumentationsteknik, etc.)