52 Kandidat Program i Entreprenörskap i Amerikas förenta stater for 2024

Kandidat Program i Entreprenörskap i Amerikas förenta stater for 2024Filter
    • Longmeadow, Amerikas förenta stater

    Heltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Doral, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Kandidatexamen med huvudämne i globalt entreprenörskap är 120 terminstimmar. Programmet består av tre komponenter. Den första består av 36 termin kredit timmar allmän utbildning. Alla kurser är obligatoriska. Kurserna i allmän utbildning är utformad för att vara bred och består av kurser inom områden som samhällsvetenskap, matematik, kommunikation, och humaniora.

    • Lawrence Township, Amerikas förenta stater

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Bli en oberoende, innovativ och informerad entreprenör på en av endast två NJ-skolor med dubbel AACSB-ackreditering. Studera på skolan uppkallad efter entreprenöriell pionjär, Norm Brodsky. Du kommer att bli en oberoende, innovativ och informerad entreprenör på en av endast två NJ-skolor med dubbel AACSB-ackreditering. Oavsett om du vill klättra upp på företagsstegen eller vara din egen VD, kommer Riders Norm Brodsky College of Business att odla ditt entreprenöriella tänkesätt och förbereda dig för affärsframgång.

    • Tampa, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Entreprenörskapsmajoren förbereder eleverna för krångligheterna med att planera, starta och leda ett nytt företag med fokus på kreativitet och innovation, planering av nya företag, entreprenöriell finansiering och att leda och växa ett nytt företag.

    • Nashville, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    TreveccaKandidatexamen i företagsekonomi i entreprenörskap och småföretagsledning förbereder studenterna att hantera ett litet företag eller starta eget. Detta program erbjuder en stark grund i affärer, koncentrerade klasser på de unika utmaningar som småföretag står inför, och otroliga möjligheter att få praktisk erfarenhet inom området.

    • Melbourne, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    En entreprenörskapsexamen är en värdefull vara för dagens konkurrenskraftiga marknadsplats. Stor eller liten, offentlig, privat, eller ideell, studenter som tjänar en entreprenörskapsexamen utvecklar en stark affärsgrund inom redovisning, marknadsföring, finansiera, ekonomi, personalavdelning, informationssystem, och ledning.

    • Columbia, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Företagsekonomin på Stephens College ger en bred affärsuppfattning som förbereder kvinnor för att maximera sin potential och bli visionära ledare. Genom praktiska företagsadministrationskurser och erfarenheter lär du dig och tillämpar kunskap i verkliga scenarier-och får marknadsförda färdigheter som arbetsgivare älskar. Med fem koncentrationer - entreprenörskap, Esports Management, Conference and Event Planning Management, Management och Marketing - och 35 valbara timmar kan kandidatexamen i företagsekonomi på Stephens skräddarsys efter dina individuella intressen.

    • Erie, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Gannons entreprenörskapskoncentration förbereder mycket motiverade studenter att upptäcka, skapa och utöva de affärsmöjligheter som motiverar dem mest genom att använda kalkylerad risk och högt initiativ. Genom praktiska kurser och praktikerfarenheter kommer du att lära dig kreativitet och innovation och utveckla den kunskap som behövs för att omvandla dina entreprenörsmöjligheter till affärsverklighet.

    • Carson, Amerikas förenta stater

    På Campus

    Engelsk

    • Kent, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    • Florida City, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Bachelor of Arts Business Administration med en koncentration i entreprenörskap är utformad för att stödja affärsmodelleringen i nystartade företag genom forskning och erfarenhetsmässig erfarenhet.

    • Newark, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Den entreprenörskap och teknisk innovation (ENTI) större kommer att ge dig genom att ge dig de kunskaper, färdigheter och anslutningar du behöver för att starta en start, främja innovation för ett etablerat företag eller utveckla hållbara lösningar på viktiga samhällsproblem.

    • South Dakota, Amerikas förenta stater
    • Rapid City, Amerikas förenta stater

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Om du vill bli företagare, kan en stor i Entrepreneurial Studies vid BHSU ge dig de verktyg du behöver för att komma igång.

    • Mobile, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    I Bachelor of Science i ett entreprenörskapsprogram kommer du att uppleva en högkvalitativ läroplan som ger dig praktiska färdigheter och verktyg för att fatta välgrundade affärsbeslut kring affärssatsningar. Du tar examen redo att starta ditt eget företag eller avancera din affärskarriär.

    • Fresno, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Entreprenörskapsalternativet erbjuder studenterna en omfattande akademisk erfarenhet av entreprenörskap som börjar med klassrummet och länkar till samhället. Det integrerar kärnaffärskoncept kring bildande, start och tillväxt av ett entreprenöriellt företag. Genom att gå en utvald grupp entreprenörskapskurser lär sig studenterna hur man lanserar sin egen affärsidé.