BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Entreprenörskap 2020 i Johannesburg i Sydafrika

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

En entreprenör är en ledare och en innovatör med en idé till ett företag och en önskan om att utveckla och driva ett företag. Ett program i företagande kan lära individer hur man ska gå till väga för att organisera och hantera ett företag.

Sydafrika, officiellt Republiken Sydafrika är ett land beläget i den södra spetsen av Afrika. Det är indelat i nio provinser. Sydafrika är inte bara en hoppa ut punkt, är det i sig en fantastisk destination rik på kultur, fauna och flora och historia.

Johannesburg city är den största källan av guld och diamanter i södra Afrika. Det är basen för Sydafrikas författningsdomstol och är den största och rikaste staden i Gauteng provinsen. Det är hem till University of Johannesburg.

Be om information Kandidatprogram i Entreprenörskap i Johannesburg i Sydafrika 2020

2 Resultat i Entreprenörskap, Johannesburg Filter

Bachelor i handeln inom företags innovation och entreprenörskap

Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Vid AFDA känner vi igen behovet av en unik utbildning för karriär inom den kreativa ekonomin. År 2015 meddelade vi AFDA School of Business Innovation & Technology; en ny s ...

Läs mer

BCom i Intrapreneurial Management

University of Johannesburg
Kandidatexamen
Jan 2021
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Med en BCom i Intrapreneurial Management kan en examen arbeta i sitt eget företag, marknadsföringsledning, managementkonsult, företagsledning, ekonomisk ledning

Läs mer