BACHELORSTUDIES

Jämför kandidatprogram i Engelsk litteratur på distans i Europa 2021

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder.

Engelsk litteratur är de samlade skriftliga arbeten i det engelska språket, från forntida runinskrifter till de nyligen släppt kärleksroman. Studenter som bedriver ett program i detta ämne examen ofta med en större förståelse för språket och kulturen i engelsktalande samhällen.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Europa, en av världens 's sju kontinenterna, brukar kallas den västligaste halvö i Eurasien. Näst minsta kontinenten, med 10.180.000 (km2), området omgrupperar 50 länder.

Börja idag Bästa kandidatprogrammen i Engelsk litteratur på distans i Europa 2021

2 Resultat i Engelsk litteratur, Europa, Distansutbildning Filter

American Bachelor in English Language and Literature

University of New York in Prague (UNYP)
Kandidatexamen
Kandidatexamen
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier
Internet

Litteratur är en av de primära kreativa handlingarna för mänskligheten, och litteraturstudien utövar inte bara våra kunskaper i tolkning och kritiskt tänkande utan ger oss ock ...

Läs mer

Bachelor of Arts i engelska språket och litteraturen

European University Cyprus
BA
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier
Internet

Den engelska språket och litteraturen programmet möjliggör för studerande att utveckla de kritiska färdigheter som behövs för text läsning och analys, liksom de praktiska färd ...

Läs mer