56 Kandidat Program i Energiteknik 2024

Kandidat Program i Energiteknik 2024Filter
    • Olomouc, Tjeckien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    De primära målen för petroleumteknik är säker och miljövänlig utforskning, utvärdering, utveckling och utvinning av olja, gas, geotermisk och andra vätskor i jorden. Kunskaper inom denna gren av ingenjörskonst behövs för att möta världens ständigt ökande efterfrågan på kolvätebränsle, värmeenergi och avfalls- och föroreningshantering.

    • Gdańsk, Polen

    Heltid

    7 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Studieprogrammet gör det möjligt för studenterna att få detaljerad teoretisk kunskap såväl som praktisk expertis inom olika aspekter relaterade till kraftteknik, energiteknik och energisparande, med hänsyn till design, produktion, exploatering, diagnostik och underhåll av kraft och energi. värmeverk, kraftöverföringssystem och energidistributionsanläggningar. Programmet är baserat på CDIO-konceptet (Conceive - Design - Implement - Operate) som betonar designfrågor.

    • León, Spanien

    Heltid

    10 terminer

    På Campus

    Spanska

    Vi utbildar professionella med kompletterande färdigheter för att arbeta inom energi- och gruvsektorn, utforma, planera och styra gruvdrift och kraftproduktions- och distributionsanläggningar.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Vårt fyraåriga kandidatexamen inom petroleumsteknik har studier inom fysik, kemi, matematik, geologi, ekonomi och andra ämnen inom special petroleumsteknik. Eleverna kommer att förberedas på ett adekvat sätt för petroleumsindustrin och dess relaterade områden som borrning, exploatering, petroleumsproduktion, reservoarteknik och transport av olja, naturgas och petroleumsekonomi etc.

    • Hammond, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Uppdraget för Southeastern Louisiana University Engineering Technology-programmet är att förbereda studenter så att de kommer att etablera sig som framgångsrika, praktiserande akademiker i sin respektive koncentration inom ET, och kommer att avancera sig själva professionellt genom att acceptera ansvar och ledarroller till gagn för samhället. Engineering Technology-programmet är ackrediterat av Engineering Technology Accreditation Commission of ABET.

    • Baku, Azerbajdzjan

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta program ger avancerad utbildning för blivande petroleumtekniker för att göra det möjligt för dem att skapa och tillämpa innovativ teknik inom borrning, produktion och reservoarteknik, samtidigt som de effektivt förbättrar deras kunskaper och färdigheter i processen att hitta positiva lösningar på en rad olika miljöfrågor relaterade till petroleumindustrin samt energiförbrukning i allmänhet.

    • Pfarrkirchen, Tyskland

    Heltid

    7 terminer

    På Campus

    Engelsk

    I det moderna livet väntas obegränsad tillgång till en strömförsörjning när som helst och nästan var som helst. Framtiden för denna leverans ligger dock i förnybara energier som vindkraft, geotermisk energi eller solenergi. Som student i energisystemteknik kommer du att utbildas som ingenjör med färdigheter att konvertera kraftförsörjning från fossila bränslen till förnybara energikällor, involverade i en rad områden som kraftproduktion, omvandling, transport, användning och lagring . Du kommer att lära dig genom praktisk och teoretisk instruktion för att utforska de tekniska och ekonomiska aspekterna av nuvarande energisystem, få fördjupad tvärsnittskompetens i leverans, integration och lagring av framtida energisystem.

    • Ostrava, Tjeckien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    • Warsaw, Polen

    Heltid

    7 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Kandidater från Power Engineering-programmet har bred kunskap inom termisk teknik, elkraftteknik, informationsteknik och ekonomi.

    • Prague, Tjeckien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Vid fakulteten för miljöteknik omfattar studierna alla grundläggande områden inom kemi och miljökemi och alla relaterade discipliner såsom ekologi, hydrokemi, avloppsvattenrening, atmosfärisk kemi och miljömikrobiologi. Principen om hållbar utveckling utgör en viktig del av studieplanen med särskild tonvikt på dess biologiska, kemiska och tekniska aspekter.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    En kandidatexamen i petroleumteknik (drift och säkerhet) med ett utmärkelsesprogram som tillämpar teknisk teknik inom olja och gas (drift och säkerhet) i nedströmsanläggningar. Producera mångsidig ingenjör och teknolog med tillräcklig teoretisk kunskap och teknisk förmåga att arbeta på olje- och gasanläggningar nedströms.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Studenter på Bachelor of Engineering in Petroleum Engineering kommer att förstå principerna för teknik inom områdena Petroleum Engineering, Petroleum Geology, Engineering Materials etc.

    • Karlsruhe, Tyskland

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    I tider av energikris och klimatförändringar är det viktigt att utveckla nya lösningar och strategier för att hantera såväl energiproduktion som lagring och sparande. Studenter som väljer inriktningen Energiteknik möter denna spännande utmaning och banar väg mot en klimatvänlig framtid. Inriktningen på Energiteknik är det bästa valet för dig som vill göra en framtida karriär inom en ständigt växande och allt viktigare sektor.

    • Turku, Finland

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Mänskligheten står vid ett vägskäl där världens energianvändning måste omprövas i snabb takt: den behöver baseras mer på förnybara energikällor och tekniska lösningar som i allt högre grad bygger på el. Förnybara former av energiproduktion och den tekniska kompetens som krävs av dem spelar en allt mer central roll i utvecklingen av både samhällen och företagsvärlden. Utbildningen i Energi- och miljöteknik ger dig en examen som ger möjlighet att göra ett meningsfullt arbete med att stävja klimatförändringarna, inom området förnybar energi nu och i framtiden. På utbildningen kan du få en god helhetssyn och kompetens från området förnybar energi.

    • Vigo, Spanien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Spanska

    Graden ger utbildning för yrkesverksamma som kommer att utveckla sin yrkesverksamhet inom området energiprocessteknik, från kraftgenerering till dess olika applikationer. Utbildningen är inriktad på de processer som sker från generering av energi till användarnivå för den slutliga el- och/eller värmeenergitjänsten.