90 Kandidat Program i Energistudier 2024

Kandidat Program i Energistudier 2024Filter
    • Wrexham, Storbritannien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Vår förnybara och hållbara tekniska examen tar itu med några av de största utmaningarna för mänskligheten idag - överkomlig energi, klimatförändringar, global uppvärmning och föroreningsbekämpning.

    • Olomouc, Tjeckien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    De primära målen för petroleumteknik är säker och miljövänlig utforskning, utvärdering, utveckling och utvinning av olja, gas, geotermisk och andra vätskor i jorden. Kunskaper inom denna gren av ingenjörskonst behövs för att möta världens ständigt ökande efterfrågan på kolvätebränsle, värmeenergi och avfalls- och föroreningshantering.

    • Gdańsk, Polen

    Heltid

    7 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Studenterna kommer att få praktiska såväl som teoretiska kunskaper som täcker alla områden av grön och ny teknik och miljöanalys och övervakning. Studenterna kommer att ha en gedigen förståelse för miljö- och analytisk kemi, ekologi och processteknik. Kursen kommer att fokusera på praktisk laboratorieerfarenhet och färdighetsbaserat tekniskt projektarbete.

    • Klaipėda, Litauen

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Studieprogrammet för kemiteknik (miljö och energi) syftar till att utbilda kandidater med tvärvetenskaplig akademisk utbildning som kan tjäna som grund för vidareutveckling av deras intellektuella kapacitet och vetenskapliga förhållningssätt till lösningen av komplexa problem som uppstår inom samtida kemiteknik och därmed sammanhängande ingenjörsområden. Specialisterna kan analysera och utveckla kemiska och tekniska processer, utveckla nya produkter och välja utrustning på ett heltäckande sätt med tanke på tekniska och sociala, ekonomiska och miljömässiga aspekter. De utexaminerade ska vara flexibla och kunna anpassa sig till den snabbt föränderliga kemiska industrin och att utvärdera och välja lösningar; De ska utifrån sina teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter både kunna organisera konventionella tekniska processer och fatta beslut som kräver ny kunskap. De ska motiveras att kontinuerligt uppdatera sina kunskaper och praktiska färdigheter. Målen för programmet är att utexaminerade från institutionen ska få anställning eller gå på forskarskola, kommer att avancera i sina valda karriärer och kommer att vara produktiva och uppfyllda yrkesverksamma under hela sin karriär.

    • León, Spanien

    Heltid

    10 terminer

    På Campus

    Spanska

    Vi utbildar professionella med kompletterande färdigheter för att arbeta inom energi- och gruvsektorn, utforma, planera och styra gruvdrift och kraftproduktions- och distributionsanläggningar.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Vårt fyraåriga kandidatexamen inom petroleumsteknik har studier inom fysik, kemi, matematik, geologi, ekonomi och andra ämnen inom special petroleumsteknik. Eleverna kommer att förberedas på ett adekvat sätt för petroleumsindustrin och dess relaterade områden som borrning, exploatering, petroleumsproduktion, reservoarteknik och transport av olja, naturgas och petroleumsekonomi etc.

    • Dundee, Storbritannien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    • Hammond, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Uppdraget för Southeastern Louisiana University Engineering Technology-programmet är att förbereda studenter så att de kommer att etablera sig som framgångsrika, praktiserande akademiker i sin respektive koncentration inom ET, och kommer att avancera sig själva professionellt genom att acceptera ansvar och ledarroller till gagn för samhället. Engineering Technology-programmet är ackrediterat av Engineering Technology Accreditation Commission of ABET.

    • Baku, Azerbajdzjan

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta program ger avancerad utbildning för blivande petroleumtekniker för att göra det möjligt för dem att skapa och tillämpa innovativ teknik inom borrning, produktion och reservoarteknik, samtidigt som de effektivt förbättrar deras kunskaper och färdigheter i processen att hitta positiva lösningar på en rad olika miljöfrågor relaterade till petroleumindustrin samt energiförbrukning i allmänhet.

    • Wels, Österrike

    Heltid

    6 terminer

    På Campus

    Engelsk, Tysk

    Green Science tacklar globala utmaningar som klimatförändringar, hållbarhet, cirkulär ekonomi, avfallshantering, jorderosion och industriella föroreningar. Detta unika program gör det möjligt för internationella studenter att starta sina akademiska karriärer på engelska samtidigt som de skaffar sig tyska språkkunskaper för att starta sina yrkeskarriärer på den österrikiska arbetsmarknaden.

    • Lahti, Finland
    • Mikkeli, Finland

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Energi - el och värme - kommer alltid att behövas. Ingenjörer inom hållbar energiteknik säkerställer en säker, ekonomisk och hållbar produktion av el och värme samt utveckling av relaterad teknik. Bachelorprogrammet i energiteknik är ett unikt, internationellt dubbelexamen utvecklat i samarbete med Hebei University of Technology (HEBUT) i Kina. Studenter som antas till kandidatprogrammet i energiteknik vid LUT University kommer att få ett examensbevis från två universitet efter att de har uppfyllt båda universitetets examenskrav. Du avslutar hela examen i Lahti, Finland.

    • Pfarrkirchen, Tyskland

    Heltid

    7 terminer

    På Campus

    Engelsk

    I det moderna livet väntas obegränsad tillgång till en strömförsörjning när som helst och nästan var som helst. Framtiden för denna leverans ligger dock i förnybara energier som vindkraft, geotermisk energi eller solenergi. Som student i energisystemteknik kommer du att utbildas som ingenjör med färdigheter att konvertera kraftförsörjning från fossila bränslen till förnybara energikällor, involverade i en rad områden som kraftproduktion, omvandling, transport, användning och lagring . Du kommer att lära dig genom praktisk och teoretisk instruktion för att utforska de tekniska och ekonomiska aspekterna av nuvarande energisystem, få fördjupad tvärsnittskompetens i leverans, integration och lagring av framtida energisystem.

    • Prague, Tjeckien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Vid fakulteten för miljöteknik omfattar studierna alla grundläggande områden inom kemi och miljökemi och alla relaterade discipliner såsom ekologi, hydrokemi, avloppsvattenrening, atmosfärisk kemi och miljömikrobiologi. Principen om hållbar utveckling utgör en viktig del av studieplanen med särskild tonvikt på dess biologiska, kemiska och tekniska aspekter.

    • Ostrava, Tjeckien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    • Warsaw, Polen

    Heltid

    7 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Kandidater från Power Engineering-programmet har bred kunskap inom termisk teknik, elkraftteknik, informationsteknik och ekonomi.