$close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i Energi i Danmark 2023

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen. Det finns två aspekter av de flesta energistudier program. Den första är en utforskning av de fysiska eller ekologiska egenskaperna hos olika… Läs mer

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Det finns två aspekter av de flesta energistudier program. Den första är en utforskning av de fysiska eller ekologiska egenskaperna hos olika energikällor och den andra är en studie av hur dessa resurser avser nationell och global politik.

Danmark, officiellt Konungariket Danmark, är en suverän stat i norra Europa, som ligger sydväst om Sverige, södra Norge, och gränsar i söder av Tyskland.

Läs mindre
Läs mer om att studera i Danmark
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
VIA University College
Horsens, Danmark

Bachelorprogrammet i Klimat

Bachelorprogrammet i Klimat -
Kandidatexamen
Heltid
Engelska
Campusstudier