Filter
Kandidatexamen
Mexiko Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Elektroteknik i Mexiko 2019/2020

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

Även om det är en av de nyare underavdelningarna inom tekniken har elektroteknik blivit enormt framträdande i den moderna världen. Då elektroniska och digitala enheter bara ökar i antal bland befolkningen blir elingenjörer mer och mer eftertraktade för att upprätthålla och utveckla dem.  

Mexiko är ett av de mest populära turist-länderna på jorden. Landet har både tropiska och tempererade zoner ger eleverna den bästa tiden här. Om du vill studera för din kurs i National Autonomous University of Mexico, kommer det att vara ett lysande liv med mycket underhållning i landet också.

De mest populära kandidatprogrammen i Elektroteknik i Mexiko 2019/2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Elektroteknik, Mexiko

University Of Colima

Engineer (a) i telematik har generiska och specifika för att utforma, hantera och utvärdera tjänster och telenät i nationella och internationella organisationer färdighet ... [+]

Engineer (a) i telematik har generiska och specifika för att utforma, hantera och utvärdera tjänster och telenät i nationella och internationella organisationer färdigheter. Det har också kompetens att utforma och utveckla kommunikationsprogramvara och distribuerade system, driva och underhålla den tekniska infrastrukturen, förnya och anpassa IT och kommunikation (IKT) till produktiva affärsprocesser, genomför standarder och protokoll säkerhet i enlighet med de regler och riktlinjer som fastställts och utför teknikutvecklingsprojekt för att lösa problem på ett flexibelt och kreativt. Det fungerar med yrkesetik och socialt ansvar, som arbetar med ledarskap, kritisk, företagande och innovativa anda.... [-]

Mexiko Colima
Kontakt Skolan
Spanish (Mexican)
Heltid
8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska