Filter
Kandidatexamen
Colombia Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Elektroteknik i Colombia 2019/2020

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder.

Elektroteknik, som till stor del handlar om tillämpningar av elektronik och el i det dagliga livet, har många underavdelningar beroende på vad man är intresserad av. Några av dessa inkluderar telekommunikation, elkraftteknik och mikroelektronik.  

Colombia, officiellt Republiken Colombia, är en enhetsstat konstitutionell republik som består av trettiotvå avdelningar.

De mest populära kandidatprogrammen i Elektroteknik i Colombia 2019/2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Elektroteknik, Colombia

Universidad Santo Tomas

Den elektroniska ingenjören på Universidad Santo Tomás är en humanistisk, integral, etisk, kritisk professionell, med förmåga att lösa problem, innovera, modellera, desig ... [+]

Presentation / Information av programmet

Dubbelprogram

Det elektroniska ingenjörsprogrammet, som en integrerad del av universitetets ingenjörsavdelning, deltar i processer, förslag och aktiviteter som på ett samordnat sätt presenterar de övriga ingenjörsprogrammen för att stärka och befästa de akademiska processerna. I det här sammanhanget, idén om att erbjuda den elektroniska ingenjörsstudenten möjlighet att erhålla en andra examen i teknik (dubbelprogram) med telekommunikationsteknik eller maskinteknik på grund av de gemensamma inslagen att de i vissa områden och akademiska kärnor delar och delar likheten i värderingen av krediterna, timmeintensiteten och programmets innehåll som kan godkännas utan att förlora identiteten eller kvaliteten på varje enskilt program.... [-]

Colombia Bogotá
Januari 2020
Spanish (Colombia)
Heltid
10 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska