$close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i Elektroteknik 2023 i Rio de Janeiro i Brasilien

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.Elektroteknik är en underavdelning av det stora och gamla teknikområdet. Elektroteknik handlar generellt sett om elektricitet, elektromagnetism och elek… Läs mer

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.

Elektroteknik är en underavdelning av det stora och gamla teknikområdet. Elektroteknik handlar generellt sett om elektricitet, elektromagnetism och elektronik. Detta är ett ämne och yrkesområde som fortsätter att växa i dag när antalet digitala enheter bara ökar.  

Brasilien erbjuder en högre utbildning som delvis finansieras för de studenter som vill bedriva avancerad utbildning. De måste vara mellan 18 och 35 år. Denna högre utbildningen ger studenterna möjlighet att lära sig praktiska färdigheter som ger dem möjlighet att möta de 21: a århundradet utmaningar.

Denna stad har många faciliteter för att ge utbildning på alla nivåer. Några av de anmärkningsvärda universitet och högskolor i denna stad är Rio de Janeiro State University och federala universitetet i Rio de Janeiro.

Läs mindre
Läs mer om att studera i Brasilien
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Universidade Santa Úrsula (USU)
Rio de Janeiro, Brasilien

Grundkursen i elektroteknik vid Universidade Santa Úrsula syftar till att utbilda generalistingenjörer med kunskaper inom kraftsystem.

Grundkursen i elektroteknik vid Universidade Santa Úrsula syftar till att utbilda generalistingenjörer med kunskaper inom kraftsystem. -
Kandidatexamen
Deltid
10 terminer
Portugisiska
Campusstudier