Filter
Kandidatexamen
Österrike Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Elektroteknik i Österrike 2019/2020

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

Elektroteknik, som till stor del handlar om tillämpningar av elektronik och el i det dagliga livet, har många underavdelningar beroende på vad man är intresserad av. Några av dessa inkluderar telekommunikation, elkraftteknik och mikroelektronik.  

Om du funderar på att främja din utbildning på en institution, där akademisk kompetens följs sedan Österrike erbjuder den bästa destinationen. Dessa institutioner är forskningsbaserade därmed ge alla elever att få idéer om hur man kan lösa verkliga problem.

De mest populära kandidatprogrammen i Elektroteknik i Österrike 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Andra programmöjligheter {i land}

1 Resultat i Elektroteknik, Österrike

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
University of Applied Sciences Upper Austria

Detta program är inriktat på design och tillverkning av utrustning för moderna elektriska strömförsörjning och kraftapplikationer. Detta omfattar komponenter för smarta n ... [+]

Kandidatexamen i elektroteknik

En av de ledande trenderna idag är övergången till miljövänlig elektrisk energiförsörjning. Detta har skapat ett behov att utveckla system för förnybar energianvändning, och som ett resultat av våra nuvarande energisystem måste anpassas för att optimera distribution, lagring och användning av förnybara energikällor. Detta kräver innovation, nya produkter och tekniker, och med det, unga och motiverade ingenjörer som kan stödja denna internationella trend. Med vårt program, kan du ligga i framkant av elektrisk energiinnovation.

Detta program är inriktat på design och tillverkning av utrustning för moderna elektriska strömförsörjning och kraftapplikationer. Detta omfattar komponenter för smarta nät, förnybar energianvändning och elektrisk mobilitet. Syftet med elektroteknik programmet är att utveckla personer som kommer att kunna möta kraven från internationella elenergi engineering. Vårt program är mycket praktisk och innehåller en internationell praktik samt en utbytestermin med en av våra globala partneruniversitet.... [-]

Österrike Wels
Oktober 2019
Engelska,Tysk
Heltid
6 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska