close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i Digital design i Danmark 2021

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.Inom digital design används programvara, verktyg och processer för att konstruera objekt som tillfredsställer behoven hos hos företag, utbi… Läs mer

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Inom digital design används programvara, verktyg och processer för att konstruera objekt som tillfredsställer behoven hos hos företag, utbildningsinstitutioner, myndigheter och ideella kunder. Förutom sina diagnostiska och kreativa talanger använder sig digitala designers också av datorer när de tar fram olika lösningar.

Trots sin lilla befolkning, Danmark rankas som en av världens 's mest innovativa länder tack vare en stark betoning på forskning och utbildning av hög kvalitet. Du kommer också att studera i en trygg, vänlig och innovation-driven miljö.

De mest populära kandidatprogrammen i Digital design i Danmark 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
University College of Northern Denmark
Aalborg, Danmark

Har du en examen i Design, Technology

Har du en examen i Design, Technology -
Kandidatexamen
Heltid
3 terminer
Engelska
Sep 2021
15 Mar 2022
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här