Kandidatprogram i Digital design

Kandidatexamen i Digital design 2019

Digital design

Studenter som vill para sin konstnärliga disposition med sina datortekniker bör undersöka en kandidatexamen i digital design. Med en examen i digital design kan studenterna sätta sin design färdigheter och lära sig tricks av handeln för att skapa en framgångsrik karriär inom den kreativa industrin.

 

En fråga som de flesta studenter frågar är, vad är en kandidatexamen i digital design? Det är en studie som gör att studenterna kan navigera i den komplexa världen av teknik och design. De flesta grader fokuserar på kommunikation av information och idéer i tryck och digitala medier. Det är inte ovanligt att program integrerar gammal och ny teknik, blandar traditionella designprinciper med innovativa applikationer. Under sin tid i programmet uppmanas studenterna att utforska kontext och form, typografi, bildframställning, fotografi och interaktiva digitala media. Inom sina program har eleverna möjlighet att specialisera och utveckla sina färdigheter och ambitioner.

 

Att delta i ett digitalt designprogram har flera fördelar. Förutom att förbereda eleverna att lyckas i det digitala mediefältet, gör det eleverna mer konkurrenskraftiga genom att placera dem i situationer som låter dem använda och testa sina nyfunna färdigheter. En kandidatexamen i digital design lär också eleverna hur man kortfattat kommunicerar idéer och presenterar dem professionellt.

 

Kostnaden för studenter varierar mellan institutioner och program, men antalet år som krävs för att slutföra programmet är vanligen detsamma. De flesta digitala designprogrammen är tre till fyra år långa.

 

Antalet karriärmöjligheter för studenter med en kandidatexamen i digital design är imponerande. Studenterna kan välja karriär inom film- och videofältet och arbeta som animatörer, eller de kan välja att komma in i näringslivet och arbeta med företag. De flesta digitala designpersonal inom affärsområdet arbetar med marknadsföring och reklamavdelningar för att möta företagens behov. De arbetar också med programvarutgivare och PR-företag.

 

Många institutioner runt om i världen erbjuder en bachelor i digital design. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

Läs Mer

Bachelor i digital konst och animation

Cogswell College
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater San Jose

Om din passion är animering, konceptkonst för videospel eller 3D-modellering för blockbuster-filmer, är detta programmet för dig! Ta livliga tecken, världar och varelser till liv i våra digitala konst- och animationshögskolor. Du kommer att arbeta från början till slut på animationsprojekt som är klara för att slå på stora och små skärmar - och starta din karriär i datoranimation. [+]

Om din passion är animering, konceptkonst för videospel eller 3D-modellering för blockbuster-filmer, är detta programmet för dig!

Ta livliga tecken, världar och varelser till liv i våra digitala konst- och animationshögskolor. Du kommer att arbeta från början till slut på animationsprojekt som är klara för att slå på stora och små skärmar - och starta din karriär i datoranimation.

Dina första tre terminer börjar med att bygga en stark grund i den traditionella konsten som gör det möjligt för dig att skapa realistiska bitar när du övergår till den digitala miljön. Produktionstillfällen på högre nivå utrustade kandidater med en omfattande arbetsportfölj, en ingreppad instinkt för att samarbeta med ett lag , och de kreativa och tekniska färdigheter som krävs för att arbeta i en mängd olika digitala konstkarriärer. Studenterna har tillgång till toppmoderna faciliteter, till skillnad från vad som helst på andra digitala konst- och animationsskolor, inklusive tillgång till virtuell verklighet och förstärkt verklighetsutrustning och en renderingskonstruktion som byggdes bara för Cogswell.... [-]


Kandidat (hons) i media konst & design

United International College
Campusstudier Heltid 4 år August 2019 Kina Zhuhai

MAD Programmet syftar till att förbereda studenter att bedriva kreativa kompetens i ett rikt utbud av yrken, bland annat, men inte begränsat till, bildkonstnärer, digitala konstnärer, interaktiva designers, webbdesigners, etc. Genom rigorösa bildkonst, media och design utbildning i kombination med tvärvetenskapliga samarbeten, trans-media experiment, och utbytesverksamhet kommer MAD program ge studenterna ett starkt motiv för att utveckla bortom sina komfortzoner och utforska gränserna för sina kunskaper och färdigheter. [+]

Bachelor (Hons) i Media Arts & Design

MAD Programmet syftar till att förbereda studenter att bedriva kreativa kompetens i ett rikt utbud av yrken, bland annat, men inte begränsat till, bildkonstnärer, digitala konstnärer, interaktiva designers, webbdesigners, etc. Genom rigorösa bildkonst, media och design utbildning i kombination med tvärvetenskapliga samarbeten, trans-media experiment, och utbytesverksamhet kommer MAD program ge studenterna ett starkt motiv för att utveckla bortom sina komfortzoner och utforska gränserna för sina kunskaper och färdigheter.

Det yttersta målet för MAD programmet är att utbilda sina studenter att vara "transportör" eller "kommunikatör" meddelanden för att fylla behovet av nationell politik när det gäller innovation. Målen med programmet är:... [-]


Grafisk design

L’IDEM Perpignan
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Frankrike Perpignan

Kursen "Visual Communication Designer" inbjuder dig att överskrida din kreativitet och göra den till ditt företag. Med en varaktighet av 4 år (1 förberedande år och 3 års specialisering) kommer du att få en statlig titel som överträffar BTS Graphic Design, eftersom den här kursen ger dig en BAc 3/4-ekvivalens. [+]

Ge mening, ge synlighet

Visuell kommunikation kombinerar sökandet efter koncept, grafisk design och digital design för att kommunicera med 360 ° (affischer, webbplatser, smartphoneapplikationer, logotyp, förpackningar, reklamfält mm ...) och säkerställa utvecklingen av ljudbranschen. kund.

Designern empati och lyssnar på sin klient och hans mål. Han utvecklar en strategi för medel och resultat som han implementerar genom sina förslag om kreativa koncept och grafiska produktioner.

Visuell kommunikation omfattar en uppsättning kreativa och spännande yrken som eftersträvas av alla typer av företag långt ifrån de enda kommunikationsbyråerna.

Innehållet i läroplanen... [-]

Bachelor of Science i grafisk design

NewSchool of Architecture and Design
Campusstudier Heltid October 2019 Amerikas förenta stater San Diego

Använd din kreativitet och fantasi för att få idéer till liv. Om du har bildat dig själv i grafisk design, reklam, webbproduktion, film, animering, tv eller spel, kan det vara det rätta programmet för dig. [+]

Använd din kreativitet och fantasi för att få idéer till liv. Om du har bildat dig själv i grafisk design, reklam, webbproduktion, film, animering, tv eller spel, kan det vara det rätta programmet för dig. Du kommer att utforska principerna, tekniken, praktiska tillämpningar och metoder som kan hjälpa dig att skapa kreativa grafiska designlösningar. Du kommer också att lära dig språket i webbdesign och börja skapa en mängd olika interaktiva innehåll för webb- och mobila enheter.

[-]

Kandidat i smart design

ESDi - Design School
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Spanien Barcelona

Företag har redan stärkt integrationen av Smart Design i sina produkter, tjänster och processer. På grund av detta, en realitet som inte längre är futuristisk, men nu är en del av nutiden, utvecklade ESDi den universitetsspecifika titeln "Bachelor in Smart Design" för att utbilda omfattande designers som kan erövra kreativa verktyg såväl som de som behövs för att förstå kanalerna, sätt att uttrycka och funktionalitet i ett mobilt, digitalt och smart samhälle. [+]

Mot bakgrund av de ständiga och växande tekniska förändringarna har marknaden och dess företag redan stärkt integrationen av Smart Design i sina produkter, tjänster och processer.

På grund av detta, en realitet som inte längre är futuristisk, men nu är en del av nutiden, utvecklade ESDi den universitetsspecifika titeln "Bachelor in Smart Design" för att utbilda omfattande designers som kan erövra kreativa verktyg såväl som de som behövs för att förstå kanalerna, sätt att uttrycka och funktionalitet i ett mobilt, digitalt och smart samhälle.

Programmet, med en varaktighet av tre år, kapaciterar designpersonal så att de kan trivas både i den digitala världen av appar, användarupplevelse och digital marknadsföring och i den fysiska världen, genom enheter, bärbara datorer, elektroniska artefakter och till och med smarta möbler.... [-]


Ungkarl interaktionsdesign

Harbour Space
Campusstudier Heltid 3 år Öppen antagning Spanien Barcelona

Hamn Space Interaction Design Bachelor Programmet erbjuder en unik miljö för studenter att bli expert utövare, och att samarbeta med studenter från sina egna och andra discipliner. Programmet syftar till att utforska nya roller, sammanhang och metoder för interaktionsdesign och utbildar studenter till forskning, analysera, prototyp och designkoncept i näringslivet, sociala och kulturella sammanhang inom befintliga och ny teknik. [+]

Programmet ges på engelska. De Harbour Space Interaction Design Kandidatprogram ger en unik miljö för studenter att bli expert utövare, och att samarbeta med studenter från sina egna och andra discipliner. Programmet syftar till att utforska nya roller, sammanhang och metoder för interaktionsdesign och utbildar studenter till forskning, analysera, prototyp och designkoncept i näringslivet, sociala och kulturella sammanhang inom befintliga och ny teknik.

Programmet blandar teknisk know-how, tvärvetenskaplig forskning och ett kreativt konstnärligt-vetenskapligt förhållningssätt. Detta möjliggör utveckling av kreativa gränssnitt som genererar progressiva och innovativa tillämpningar för media design, medieforskning, mediekonst, och kommunikation.... [-]


Kandidatexamen i digital konceptutveckling

University College of Northern Denmark
Campusstudier Heltid 3 terminer September 2019 Danmark Aalborg

Har du en examen i Design, Technology [+]

Har du en examen i Design, Technology

Vill du lära dig mer om användardriven innovation och användarupplevelse på webben?

Då är den 1,5-åriga kandidatexamen i Digital Concept Development bara saken.

Ett toppprogram

Kandidatprogrammet i Digital Concept Development är ett toppprogram som är utformat för kandidatexamen inom programmet Design, Technology

Programmet Digital Concept Development ger dig en djup förståelse och kunskap om de tekniska och teoretiska aspekterna av Digital Concept Development.

Du kommer att lära dig att utveckla koncept som kombinerar olika professionella områden som e-handel, digitala annonser, design, kommunikation, marknadsföring och affärsförståelse.... [-]


Bachelor i informatik och digitalt innehåll (gemensamt studieprogram med Dongseo University, Sydkorea)

Mykolas Romeris University
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Litauen Vilnius Sydkorea Busan + 2 fler

Syftet med programmet är att förbereda kvalificerade specialister inom datateknik som skulle kunna anpassa sin kunskap i spel, digital animation och audiovisuella verkningsindustrier samt att förstå och tillämpa kunskap om digital innehållsproduktion genom att främja entreprenörskap och självständighet -Jobb i detta fält. [+]

Varför detta studieprogram?

Syftet med programmet är att förbereda kvalificerade specialister inom datateknik som skulle kunna anpassa sin kunskap i spel, digital animation och audiovisuella verkningsindustrier samt att förstå och tillämpa kunskap om digital innehållsproduktion genom att främja entreprenörskap och självständighet -Jobb i detta fält.

Programmets särskiljningsförmåga:obligatorisk rörlighet under studieperiodengemensamma examensbevis för MRU och DSU.Huvudstudieämnen:

Introduktion till digitalt innehåll, datorgrafik, grundval av programmering, speldesign, grundskulpturering, konstgjord intelligens i spel, mattmålning, filmografi och redigering, 3D-modellering, 3D Maya, 3Ds Max, karaktärsdesign, digital skådespelare, spelmodellering och texturering , 2D- och 3D-spelprogrammering, digital belysning och texturering, mobilspelprogrammering, digitalmodellering och skulptering, spelverksprogrammering, design och implementering av spelprojekt, digital sammansättning, visuella effekter, entreprenörskap och självbetjäning, spelningsmetoder och tekniker.... [-]


Bachelors Degree i Grafisk och Digital Design

Seeway - Barcelona
Campusstudier Heltid 3 år October 2019 Spanien Barcelona

Högskoleexamen i grafisk och digital design Seeway är ett 3-årigt program som vilar på en konceptuell grafik projektiv perspektiv. [+]

Den Högre examen i grafisk och digital design Seeway är ett 3 - års program som vilar på en konceptuell grafik projektiv perspektiv.

Som student kommer du kasta in ett program för teknisk expertis som att utöka kunskap och grafisk domänen genom att köra visuella bitar av olika slag.

Du befinner dig involverad i en pedagogisk miljö första nivån, lära av stora proffs aktiva stora grafiska discipliner, att engagera sig i projekt 100% verkliga och njuta av trender i världen av grafisk design.

Du har möjlighet att delta i workshops, seminarier, master classes och specialiserade händelser i världen av grafisk design för att höja din kreativitet på allra högsta nivå.... [-]


Bts ungkarl och Digital Design

Autograf
Campusstudier Heltid 3 år October 2019 Frankrike Paris

BTS och andra och tredje året av kandidatexamen i Digital Design genomförs parallellt och möjliggör att erhålla en dubbel examen, BTS statliga bevis som utfärdas av ministeriet för utbildning och Bachelor International i grafisk design, multimedia alternativ. [+]

BTS och andra och tredje året av kandidatexamen i Digital Design genomförs parallellt och möjliggör att erhålla en dubbel examen, BTS statliga bevis som utfärdas av ministeriet för utbildning och Bachelor International i grafisk design, multimedia alternativ.

Denna utbildning uppfyller den konceptuella och semantiska lärande i samband med kommunikation (meddelande kvalitet, relevans innebär), plast (sammansättning, typografi, grafik, färg) och teknologiska (infographic styrorgan, kunskap om utskriftssystem).

Den bildar digital designer arbetar med digital och interaktiv design stödjer: intranet och internet, DVD, mobila applikationer, skapa animerade eller 3D ... Denna utbildning kräver en obligatorisk praktik i en professionell miljö, minst 6 veckor inom en kommunikationsbyrå eller en grafisk design studio utforma digitala och interaktiva produkter.... [-]


Bachelor i kommunikation och design

Bilkent University
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Turkiet Ankara

Institutionen för kommunikation och design utbildar studenter att komma in i media som digitala designpersonal som är kunniga om global kultur, media och konst och som är kunniga i den samtida kommunikationstekniken. [+]

Institutionen för kommunikation och design utbildar studenter att komma in i media som yrkesverksamma som är kunniga om global kultur, media och konst och som är skickliga i den samtida kommunikationstekniken. Programmet erbjuder ett brett utbud av kurser inom mediestudier, visuell design, digital teknik, fotografi, screenwriting, videoproduktion, journalistik, reklam och PR. Avdelningen har digitala medier, fotografering och videoproduktionsstudior utöver digitala efterproduktionsanläggningar.

Varför studera vid Bilkent University

Bilkent University grundades för att skapa en miljö för lärande och intellektuell tillväxt som omfattar vetenskap, teknik, humaniora och konsten.... [-]


Kandidat i Digital Game Design

Bahcesehir University
Campusstudier Heltid 8 terminer September 2019 Turkiet Istanbul

I vår tid, särskilt med utvecklingen i mobilplattformar och internetteknologi, har dataspel blivit ganska utbrett i vårt land, eftersom de är över hela världen och har blivit till ett populärt medium som förbrukas av stora massor utan differentiering över kön eller ålder . [+]

Digital Game Design

I vår tid, särskilt med utvecklingen i mobilplattformar och internetteknologi, har dataspel blivit ganska utbrett i vårt land, eftersom de är över hela världen och har blivit till ett populärt medium som förbrukas av stora massor utan differentiering över kön eller ålder .

"Digital Game Design Undergraduate Program", som kommer att bli en föregångare i vårt land och Istanbul, särskilt med ett tillvägagångssätt som förenar olika discipliner som konst, teknik och ekonomi under taket av design, syftar till att tillhandahålla kvalificerad personal till sektorn och utveckla kreativa, innovativa projekt och team för att uppnå både lokal och global skala framgång.... [-]


Graduation i grafisk och digital design

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo
Campusstudier Heltid 3 år February 2019 Brasilien São Paulo

En banbrytande kurs för att förena de grafiska och digitala områdena, förbättra studentens verksamhetsområde och bygga upp bildandet av en mer strategisk vision i utarbetandet av projekt för olika plattformar och deras konvergenser, från Design. [+]

DENNA KURS LÄSES I PORTUGAL SPRÅK.

VARFÖR?

En banbrytande kurs för att förena de grafiska och digitala områdena, förbättra studentens verksamhetsområde och bygga upp bildandet av en mer strategisk vision i utarbetandet av projekt för olika plattformar och deras konvergenser, från Design.

För vem?

För kreativa ungdomar, som vill projicera framtiden och utforska olika språk och tekniker i grafiska och digitala projekt. Studenter, ständigt utmanade på papper eller på skärmar, i fysiska eller virtuella miljöer, kommer att vara redo att innovera.

Hur är det

Visuell identitet, Redaktionell design, Design av gränssnitt: stationära och mobila enheter (webb, applikationer och spel), Signalsystem för offentliga och privata utrymmen, Konstriktning, Illustration, Animering, Social och samhällsbyggnad. Det finns flera möjligheter som erbjuds av kursen, integrering av kreativitet, teknik och metodik för att idealisera och genomföra designprojekt.... [-]


Examen i animation

laSalle Barcelona
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Spanien Barcelona

I den mån Animation La Salle Campus Barcelona förbereder dig för att vara en animation artist för alla professionella möjligheter relaterade till animering och visuella underhållning [+]

Varför välja denna grad?

fullt lärande både fundamenta och tekniker för datoranimation. Du får lära dig den senaste tekniken 3D datoranimation, att inte tala om anatomi, principer för rörelse och handling. Examen i Animation La Salle Campus Barcelona lägger särskild vikt vid de grundläggande principerna för konst, design och rörelse som ligger bakom all animation oavsett teknik.

Fakultet aktiv. Undervisningen ges av yrkesverksamma inom underhållningsbranschen både nationellt och internationellt, med pedagogisk skicklighet, med hjälp av tekniker och verktyg som behövs i miljön och karriärmöjligheter.

Anslutning till animation industrin. Graden i Animation kommer att sätta dig i kontakt med ledande företag inom animation.... [-]


Ungkarl i visuella och digital produktion

Effat University
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Saudiarabien Jeddah

Det finns ett växande behov av kvinnor med en stark utbildningsbakgrund inom nya medier. Institutionen för Visuell och Digital Production (VPD) vid Effat universitet erbjuder en utmärkt kandidatexamen i detta stora. Studenter i VDP-programmet kommer att införas för ämnen som är viktiga för den visuella och digital produktion, i detta kreativt inriktade [+]

Det finns ett växande behov av kvinnor med en stark utbildningsbakgrund inom nya medier. Institutionen för Visuell och Digital Production (VPD) vid Effat universitet erbjuder en utmärkt kandidatexamen i detta stora. Studenter i VDP-programmet kommer att införas för ämnen som är viktiga för den visuella och digital produktion, i detta kreativt fokuserad Naturligtvis finns det en kombination av film, visuella effekter och media med användarinteraktivitet i en mängd olika sammanhang, bland annat kortfilmer, animationer och post -produktion, inklusive bild-och ljudeffekter, digitala gränssnitt, speldesign, interaktiva leksaker och mobilt innehåll, samt tekniskt inriktade ämnesområden såsom programmering, databaser.... [-]