BACHELORSTUDIES

Jämför kandidatprogram i Design på deltid i Australien 2020

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Designstudier består ofta av en kombination av teknik och design. Arkitektur, grafisk design, detaljhandel och kläddesign är ämnen som kan ingå i designstudier. Utformning av digitala plattformar och tillverkning av produktprototyper i designlaboratorier kan också vara en del av utbildningen.

Australien har den tredje största antalet utländska studenter i världen trots att de har en gemenskap av endast 23 miljoner. Dessa är starka akademiska meriter, men australiska institutioner är lika högt rankad som de städer som huset dem runt fädernesland.

Börja idag Bästa kandidatprogrammen i Design på deltid i Australien 2020

3 Resultat i Design, Australien Filter

Bachelor of Design

Queensland University of Technology
Kandidatexamen
24 Feb 2020
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Från den första terminen fördjupas i en praktisk kreativ miljö. Du får möjligheter till praktikplatser, fältturer till designprojekt och internationella studieresor.

Läs mer

Ungkarl av design (PBDE)

Charles Darwin University
Kandidatexamen
Jan 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
3 år
Campusstudier

Kursen utvecklar teoretiska och praktiska färdigheter i utformningen av den byggda miljön samt färdigheter i datorstödd konstruktion och beredning av utformning och arbetsritn ...

Läs mer

Bachelor of Design (Visual Communication Design)

University of Canberra
Kandidatexamen
Jan 2020
<
Heltid
<
6 terminer
Engelska
Campusstudier

Studera en Bachelor of Design (Visual Communication Design) och sätt dig på vägen till en framgångsrik designkarriär.

Läs mer