BACHELORSTUDIES.SE

Sök de 37 mest populära kandidatprogrammen i Danmark 2019/2020

Danmark är ett av de länder i EU som spenderar mest på högre utbildning, och att investeringar visar sig vara väl använda pengar på en kort titt på Danmarks 's universitetssystem. Offentliga och privata universitet dela lika på ett gemensamt engagemang att erbjuda studenterna med den kompetens, teoretisk och praktisk kunskap, och färdigheter som är nödvändiga för påbörjar en framgångsrik karriär. Vare sig i staden Århus, Köpenhamn, Flensburg, Køge, Roskilde eller Sønderborg, universiteten i Danmark erbjuder ett varierat utbud av kurser för att berika studenterna 'akademiska spår.

Med stora inom naturvetenskap, samhällsvetenskap, teknik, webbutveckling, miljöledning, gästfrihet och fritid ledning, företagsekonomi, moderna språk, design, kommunikation, internationella studier, försäljning, marknadsföring, och mer, Kandidatprogram i Danmark har något att erbjuda alla typer av student.Kandidatprogram i Danmark vanligtvis varar tre år, men det finns också en del tid kursutbud för studenter som vill lägga till extra meriter till sin CV samtidigt som du arbetar runt en hektisk schema.

Om en kandidatexamen i Danmark låter som nästa steg på din väg, rulla ner för att läsa mer om programmen på de ackrediterade skolorna nedan, idag!

sökresultat funna Filter

Ungkarl i screenwriting

South Gate Society Arts Center
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Danmark Aalborg

Det fyraåriga manus grad fokuserar på att utveckla kunskap om genrer, praktisk tillämpning och publicering arbete, samtidigt som man bygger plattformar, nätverk och lära sig färdigheter varje artist-entreprenör behöver för att bygga sin verksamhet och varumärke.

Ungkarl i ekonomisk förvaltning och tjänster

Business Academy Aarhus
Campusstudier Heltid 7 terminer Kontakt Skolan Danmark Aarhus

Kandidatprogrammet i Financial Management och tjänster är perfekt för dig om du vill arbeta med komplexa rådgivning, försäljning och konsulttjänster uppgifter inom exempelvis bokföring eller fastigheter.

Ungkarl (fyll) inom webbutveckling

Business Academy Aarhus
Campusstudier Heltid 3 terminer Kontakt Skolan Danmark Aarhus

Programmet fokuserar på utveckling av webbtekniker inom en rad olika tillämpningsområden och ett antal olika distributionsplattformar. Vi anser att det är särskilt viktigt att du arbetar med teknik som gör att du kan genomföra många olika typer av jobb.

Ungkarl (fyll) i produktutveckling och integrativ teknik

Business Academy Aarhus
Campusstudier Heltid 3 terminer Kontakt Skolan Danmark Aarhus

Detta program kommer att ge dig de kunskaper som krävs för att integrera olika tekniker och former av know-how i samband med utveckling av tekniska system och produkter.

Ungkarl (fyll) i kemisk och bioteknisk, mat eller processteknik

Business Academy Aarhus
Campusstudier Heltid 18 månader Kontakt Skolan Danmark Aarhus

Kemiska och biotekniska, mat eller Process Technology är en top-up kurs för kemiska och biotekniska analytiker, och efter att ha avslutat den 18 månader långa programmet kommer du att få en kandidatexamen. Programmet är den direkta vägen till vidareutbildning för kemiska och biotekniska analytiker, mat tekniker och process tekniker.

Bachelor in Popular Fiction

South Gate Society Arts Center
Campusstudier Internet Heltid Deltid 4 år September 2019 Danmark Aalborg + 2 fler

Ingenjör inom maskinteknik - design och

Copenhagen University College of Engineering
Campusstudier 7 terminer September 2019 Danmark Copenhagen

Om du är intresserad av samspelet mellan människor, produktion, miljö och ekonomi, så Maskinteknik

Ingenjör inom informations-och kommunikationsteknik

Copenhagen University College of Engineering
Campusstudier 7 terminer September 2019 Danmark Copenhagen

I programmet ingår sex månaders obligatorisk praktik med ett företag i Danmark eller i utlandet. Programmet startar september och februari.

AP examen i datavetenskap

Roskilde Business College
Campusstudier 5 terminer September 2019 Danmark Roskilde

AP Degree Programme in Computer Science - för eleven intresserad av programmering, konstruktion av mjukvara och kommunikation.

Ingenjör inom elektronik och datorteknik

Copenhagen University College of Engineering
Campusstudier September 2019 Danmark Copenhagen

Är du intresserad av digital elektronik, telekommunikation, mobiltelefoner, transmission, satelliter digitalisering, utformning av kommunikationssystem, programmering

AP examen i marknadsföring (AD)

Roskilde Business College
Campusstudier 24 månader September 2019 Danmark Roskilde

AP Degree Programme in Marketing Management - för eleven intresserad av internationell marknadsföring, ekonomi och kommunikation

Kandidatexamen i industriell design

Designskolen Kolding
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Danmark Kolding

Ämnesområdet Industridesign är en snabbt accelererande trend i övergången från industrisamhälle till ett kunskaps- och kommunikationssamhället.

Kandidatexamen i modedesign

Designskolen Kolding
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Danmark Kolding

Experimentet är alltid utgångspunkten för projekt på Mode, och ingår i nästan alla projekt och en studie av begreppet "den vackra". Det finns sökt ifråga och utmanas i ett arbete långt från media "mode cirkus".

Kandidatexamen i textildesign

Designskolen Kolding
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Danmark Kolding

På Textil tränar vi professionellt ljud partners som kan delta i lagarbete som går utöver patientens egna gränser - till exempel industrin, arkitekter, modeindustrin och andra som arbetar med aktiva och visuella berättelser.

Kandidatexamen i kommunikationsdesign

Designskolen Kolding
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Danmark Kolding

Institutionen för kommunikations Design utbildar Kommunikations Designers som specialiserat sig på en av de discipliner