BACHELORSTUDIES.SE

Sök de 41 mest populära kandidatprogrammen i Danmark 2019

Danmark är ett av de länder i EU som spenderar mest på högre utbildning, och att investeringar visar sig vara väl använda pengar på en kort titt på Danmarks 's universitetssystem. Offentliga och privata universitet dela lika på ett gemensamt engagemang att erbjuda studenterna med den kompetens, teoretisk och praktisk kunskap, och färdigheter som är nödvändiga för påbörjar en framgångsrik karriär. Vare sig i staden Århus, Köpenhamn, Flensburg, Køge, Roskilde eller Sønderborg, universiteten i Danmark erbjuder ett varierat utbud av kurser för att berika studenterna 'akademiska spår.

Med stora inom naturvetenskap, samhällsvetenskap, teknik, webbutveckling, miljöledning, gästfrihet och fritid ledning, företagsekonomi, moderna språk, design, kommunikation, internationella studier, försäljning, marknadsföring, och mer, Kandidatprogram i Danmark har något att erbjuda alla typer av student.Kandidatprogram i Danmark vanligtvis varar tre år, men det finns också en del tid kursutbud för studenter som vill lägga till extra meriter till sin CV samtidigt som du arbetar runt en hektisk schema.

Om en kandidatexamen i Danmark låter som nästa steg på din väg, rulla ner för att läsa mer om programmen på de ackrediterade skolorna nedan, idag!

sökresultat funna Filter

Ungkarl i ekonomisk förvaltning och tjänster

Business Academy Aarhus
Campusstudier Heltid 7 terminer August 2019 Danmark Aarhus

Kandidatprogrammet i Financial Management och tjänster är perfekt för dig om du vill arbeta med komplexa rådgivning, försäljning och konsulttjänster uppgifter inom exempelvis bokföring eller fastigheter.

Ungkarl (fyll) inom webbutveckling

Business Academy Aarhus
Campusstudier Heltid 3 terminer August 2019 Danmark Aarhus

Programmet fokuserar på utveckling av webbtekniker inom en rad olika tillämpningsområden och ett antal olika distributionsplattformar. Vi anser att det är särskilt viktigt att du arbetar med teknik som gör att du kan genomföra många olika typer av jobb.

Ungkarl (fyll) i produktutveckling och integrativ teknik

Business Academy Aarhus
Campusstudier Heltid 3 terminer August 2019 Danmark Aarhus

Detta program kommer att ge dig de kunskaper som krävs för att integrera olika tekniker och former av know-how i samband med utveckling av tekniska system och produkter.

Ungkarl (fyll) i jordbruks- och miljöstyrning

Business Academy Aarhus
Campusstudier Heltid 3 terminer August 2019 Danmark Aarhus

Business Academy Aarhus erbjuder en kandidatexamen top-up program i Agricultural and Environmental Management som är det ideala programmet om du vill förbättra dina jordbruks- och miljö kompetens och skaffa sig färdigheter som gör det möjligt för dig att analysera, organisera och utveckla ditt område av expertis.

Ungkarl (fyll) i kemisk och bioteknisk, mat eller processteknik

Business Academy Aarhus
Campusstudier Heltid 18 månader August 2019 Danmark Aarhus

Kemiska och biotekniska, mat eller Process Technology är en top-up kurs för kemiska och biotekniska analytiker, och efter att ha avslutat den 18 månader långa programmet kommer du att få en kandidatexamen. Programmet är den direkta vägen till vidareutbildning för kemiska och biotekniska analytiker, mat tekniker och process tekniker.

Kandidatexamen i allmän verkstadsindustri

Technical University of Denmark - DTU
Campusstudier Heltid 6 terminer August 2019 Danmark Lyngby

Kandidatprogrammet (BSc) i General Engineering är ett nytt internationellt BSc programmet vid DTU. Programmet ger dig breda tekniska kompetens, en gedigen teknisk-vetenskaplig grund, och en stark internationell profil som förbereder dig för ett krävande karriär i en global arbetsmarknad. Programmet erbjuds för första gången år 2016.

Ingenjör inom maskinteknik - design och

Copenhagen University College of Engineering
Campusstudier 7 terminer September 2019 Danmark Copenhagen

Om du är intresserad av samspelet mellan människor, produktion, miljö och ekonomi, så Maskinteknik

Ingenjör inom informations-och kommunikationsteknik

Copenhagen University College of Engineering
Campusstudier 7 terminer September 2019 Danmark Copenhagen

I programmet ingår sex månaders obligatorisk praktik med ett företag i Danmark eller i utlandet. Programmet startar september och februari.

AP examen i datavetenskap

Roskilde Business College
Campusstudier 5 terminer September 2019 Danmark Roskilde

AP Degree Programme in Computer Science - för eleven intresserad av programmering, konstruktion av mjukvara och kommunikation.

Ingenjör inom elektronik och datorteknik

Copenhagen University College of Engineering
Campusstudier September 2019 Danmark Copenhagen

Är du intresserad av digital elektronik, telekommunikation, mobiltelefoner, transmission, satelliter digitalisering, utformning av kommunikationssystem, programmering

AP examen i marknadsföring (AD)

Roskilde Business College
Campusstudier 24 månader September 2019 Danmark Roskilde

AP Degree Programme in Marketing Management - för eleven intresserad av internationell marknadsföring, ekonomi och kommunikation

Grad i Global Business Engineering

Educoway
Campusstudier Heltid 9 terminer August 2019 Danmark Copenhagen

Graden i Global Business Engineering i Danmark är inriktad på tillämpad vetenskap och teknik och kombineras med utbildning inom ekonomi, marknadsföring och språk som gör detta till ett unikt program.

AP-examen i marknadsföring

Educoway
Campusstudier Heltid 2 år August 2019 Danmark Copenhagen

AP-graden i marknadsföring är en 2-årig heltidsstudie, vars klasser lärs på engelska. Under programmet får du färdigheter och kompetenser för att genomföra planerings-, organisations- och implementeringsuppgifter inom marknadsområdet både i danska och internationella företag.

Kandidat i arkitekturteknik och bygghantering

University College of Northern Denmark
Campusstudier Heltid 7 terminer September 2019 Danmark Aalborg

Ser du själv att utveckla, leda och hantera stora byggföretag och letar du efter en karriär i internationell konstruktion?

Kandidatexamen i webbutveckling

University College of Northern Denmark
Campusstudier Heltid 3 terminer September 2019 Danmark Aalborg

Drömmer du om en framtida karriär inom webb- och multimediateknik? Har du redan en AP-examen i datavetenskap eller multimedia design