BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen in Sønderborg Danmark 2019/2020

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Danmark 's högre utbildning sätter fokus på en teknisk högskoleutbildning via universitetets lärande. De flesta av de danska universiteten erbjuder också kvaliteten internationella studenter kultur tack vare sin avslappnade skandinaviska attityd.

Beläget i Region Syddanmark och med en befolkning på över 25.000 invånare är Sønderborg stad. Det är hem till campus grenar av Högskolan Södra och Syddansk Universitet.

Jämför kandidatprogram in Sønderborg i Danmark 2019/2020

sökresultat funna Filter

Ungkarl i mekatronik (beng)

University of Southern Denmark
Campusstudier Heltid 7 terminer September 2019 Danmark Sønderborg

Med en bachelor of civilingenjörsexamen i mekatronik har du möjlighet att utveckla något som kombinerar mekanik och elektronik oavsett om det är en robot ...

Kandidatexamen i ekonomi och företagsekonomi - Specialprogram för kandidatexamen (BSc)

University of Southern Denmark
Campusstudier Heltid September 2019 Danmark Sønderborg

Det särskilda kreditöverföringsprogrammet gör att du kan få en kandidatexamen i företagsekonomi på 16 månader. Graden ger direkt tillgång till alla MSc i ekonomi och företagsekonomi riktningar.