BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen in Roskilde Danmark 2019

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

Danmark 's högre utbildning sätter fokus på en teknisk högskoleutbildning via universitetets lärande. De flesta av de danska universiteten erbjuder också kvaliteten internationella studenter kultur tack vare sin avslappnade skandinaviska attityd.

Roskilde är en gammal stad i Själland, Danmark. Dess historia går tillbaka till vikingatiden. Det finns flera attraktioner som gör det till ett turistmål för lokalbefolkningen och utlänningar. Det är hemstad för Rosklide universitetet.

Jämför kandidatprogram in Roskilde i Danmark 2019

sökresultat funna Filter

AP examen i datavetenskap

Roskilde Business College
Campusstudier 5 terminer September 2019 Danmark Roskilde

AP Degree Programme in Computer Science - för eleven intresserad av programmering, konstruktion av mjukvara och kommunikation.

AP examen i marknadsföring (AD)

Roskilde Business College
Campusstudier 24 månader September 2019 Danmark Roskilde

AP Degree Programme in Marketing Management - för eleven intresserad av internationell marknadsföring, ekonomi och kommunikation