BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen in Odense Danmark 2019

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Danmark 's högre utbildning sätter fokus på en teknisk högskoleutbildning via universitetets lärande. De flesta av de danska universiteten erbjuder också kvaliteten internationella studenter kultur tack vare sin avslappnade skandinaviska attityd.

Beign den 3: e största staden i Danmark, är Odense staden är hem till över 100.000 invånare. Det är beläget i Odense länet. Odense är hem för 2 universitet nämligen Högskolan Lillebælt och campus vid University of Southern Denmark.

Jämför kandidatprogram in Odense i Danmark 2019

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i europeiska studier

University of Southern Denmark
Campusstudier Heltid 6 terminer September 2019 Danmark Odense

Med programmet i europeiska studier, som fokuserar på regional utveckling, får du möjlighet att analysera och förstå utvecklingen i Europa - inklusive Europas regioner.

Kandidatexamen i Global Management and Manufacturing (BIng)

University of Southern Denmark
Campusstudier Heltid 7 terminer September 2019 Danmark Odense

Med civilingenjörsexamen i Global Management och Manufacturing kan du starta ett nytt företag var som helst från Alaska till Nya Zeeland. Du kommer att vara ansvarig för organisationen, rekrytera personal och hantera tillverkningsprocessen. Läs mer om studieprogrammet.