Filter
Kandidatexamen
Danmark Odense Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen in Odense Danmark 2019

En kandidatexamen är en grundexamen som utfärdas av universitet och högskolor när studenterna har slutfört ett studieprogram. De flesta kandidatprogram varar tre eller fyra år, men några program kan ta upp till sju år.

Danmark 's högre utbildning sätter fokus på en teknisk högskoleutbildning via universitetets lärande. De flesta av de danska universiteten erbjuder också kvaliteten internationella studenter kultur tack vare sin avslappnade skandinaviska attityd.

Beign den 3: e största staden i Danmark, är Odense staden är hem till över 100.000 invånare. Det är beläget i Odense länet. Odense är hem för 2 universitet nämligen Högskolan Lillebælt och campus vid University of Southern Denmark.

Jämför kandidatprogram in Odense i Danmark 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

University of Southern Denmark

Med programmet i europeiska studier, som fokuserar på regional utveckling, får du möjlighet att analysera och förstå utvecklingen i Europa - inklusive Europas regioner. ... [+]

Kandidatexamen i europeiska studier

Det nya Europa

Europa står inför en snabb utveckling idag. Under de senaste tjugo åren har kartan över Europa förändrats. Huvudavdelningen som bildas av det kalla kriget har försvunnit. Även om nya konflikter har uppstått och bildandet av nya medborgare har drabbat nya gränser, kännetecknas Europa idag av ett omfattande samarbete över gränserna.

Det sker på många nivåer, från nationell till regional och lokal, inklusive gränsöverskridande regionalt samarbete.

Om programmet

Med det nya studieprogrammet i europeiska studier, som fokuserar på regional utveckling, får du möjlighet att analysera och förstå utvecklingen i Europa - inklusive Europas regioner.... [-]

Danmark Odense
September 2019
Engelska
Heltid
6 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Southern Denmark

Med civilingenjörsexamen i Global Management och Manufacturing kan du starta ett nytt företag var som helst från Alaska till Nya Zeeland. Du kommer att vara ansvarig för ... [+]

Kandidatexamen i Global Management and Manufacturing (BIng)

Detta program erbjuds på engelska.Som ingenjörsstuderande arbetar du i grupper, samarbetar med företag på projekt, och du kommer att vara i hög efterfrågan på arbetsmarknaden.

Fyra centrala kompetensområden

Huvudinnehållet i studieprogrammet är baserat på fyra huvudteman:

Supply chain management - produktion och driftledningFöretagsledningInternationell orientering och kulturell förståelsePersonliga skickligheter.

Studiemiljö

Varje år väljer mer än 1500 internationella studenter från hela världen att studera vid University of Southern Denmark , så att du kommer att bli en del av en livlig internationell studentmiljö. Vi tror att dagens ingenjörer måste kunna behärska ett globalt perspektiv och vi uppmuntrar såväl internationella som danska studenter att tillbringa en eller två terminer utomlands på praktik eller som utbytesstudenter. Ingenjörsvetenskapliga fakulteten har antagit ett studentcentrerat tillvägagångssätt för lärande, och undervisningen bygger på problembaserat projektarbete. Eleverna deltar betydligt i klassen och utför projektarbete i små grupper. Lär dig mer om studiemiljön från eleverna själva.... [-]

Danmark Odense
September 2019
Engelska
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska