Filter
Kandidatexamen
Danmark Lyngby Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen in Lyngby Danmark 2019

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Danmark, officiellt Konungariket Danmark, är en suverän stat i norra Europa, som ligger sydväst om Sverige, södra Norge, och gränsar i söder av Tyskland.

Lyngby staden ligger norr om Köpenhamn, Danmark. Det är utdelningen i 2 administrativa distrikt. Lyngby har ett fantastiskt friluftsmuseum. Staden är hem till Danmarks Tekniske Universitet.

Jämför kandidatprogram in Lyngby i Danmark 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Danmark
Lyngby
Studietyp
Tempo
Technical University of Denmark - DTU

Kandidatprogrammet (BSc) i General Engineering är ett nytt internationellt BSc programmet vid DTU. Programmet ger dig breda tekniska kompetens, en gedigen teknisk-vetensk ... [+]

Kandidatprogrammet (BSc) i General Engineering är ett nytt internationellt BSc programmet vid DTU. Programmet ger dig breda tekniska kompetens, en gedigen teknisk-vetenskaplig grund, och en stark internationell profil som förbereder dig för ett krävande karriär i en global arbetsmarknad. Programmet erbjuds för första gången år 2016.

Internationell inriktning

Programmet ger dig breda tekniska kompetens, en gedigen teknisk-vetenskaplig grund, och en stark internationell profil som förbereder dig för ett krävande karriär i en global arbetsmarknad.

BSC uteslutande ges på engelska, och du kommer att vara en del av en internationell studiemiljö med studenter från hela världen. ... [-]

Danmark Lyngby
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
6 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska