BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen in Herning Danmark 2019

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Trots sin lilla befolkning, Danmark rankas som en av världens 's mest innovativa länder tack vare en stark betoning på forskning och utbildning av hög kvalitet. Du kommer också att studera i en trygg, vänlig och innovation-driven miljö.

Herning är den högsta staden och administrativt centrum i Herning kommun, Danmark. Det finns flera sevärdheter och arkitektoniska sevärdheter. Det är hem till den största mässan i Skandinavien - den Messecenter Herning.

Jämför kandidatprogram in Herning i Danmark 2019

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i Materialvetenskapsteknik

VIA University College
Campusstudier Heltid 7 terminer September 2019 Danmark Herning

Bachelorprogrammet i Materials Science Engineering är ett 3½-årigt heltidsprogram som lärs på engelska, vilket gör det möjligt för dig att arbeta med material och tillverkningsprocesser inom mode- och möbelverksamheten. Du får expertkunskaper om nya och innovativa material och insikt i modern bearbetningsteknik. Bortsett från det får du inblick i modern bearbetningsteknik, så att du kan vara en del av ...

Kandidat i Mode Design

VIA University College
Campusstudier Heltid 7 terminer September 2019 Danmark Herning

Bachelorprogrammet i Fashion Design är ett 3½-årigt heltidsprogram som lärs på engelska strukturerade som en AP-examen och en BA-uppläggning. Fashion Design-programmet kommer att kvalificera dig att hantera designprocesser och välja ditt material med självförtroende. Du kommer att lära dig att arbeta med trendforskning och analys för att skapa innovativa mönster för modeindustrin.

Kandidat i Branding och Marknadsföring

VIA University College
Campusstudier Heltid 7 terminer September 2019 Danmark Herning

Bachelorprogrammet i varumärkes- och marknadsföringshögskolan inom mode och möbler är ett 3½-årigt heltidsprogram som lärs på engelska strukturerade som en AP-examen och en BA-uppläggning. Du kommer att lära dig om marknadens förändrade natur och hur man ger varumärket en kommersiell dimension och se till att målgruppen inte kan undvika att höra om det.