Filter
Kandidatexamen
Danmark Herning Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen in Herning Danmark 2019

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Trots sin lilla befolkning, Danmark rankas som en av världens 's mest innovativa länder tack vare en stark betoning på forskning och utbildning av hög kvalitet. Du kommer också att studera i en trygg, vänlig och innovation-driven miljö.

Herning är den högsta staden och administrativt centrum i Herning kommun, Danmark. Det finns flera sevärdheter och arkitektoniska sevärdheter. Det är hem till den största mässan i Skandinavien - den Messecenter Herning.

Jämför kandidatprogram in Herning i Danmark 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Danmark
Herning
Studietyp
Tempo
VIA University College

Bachelorprogrammet i Materials Science Engineering är ett 3½-årigt heltidsprogram som lärs på engelska, vilket gör det möjligt för dig att arbeta med material och tillver ... [+]

Kort introduktion

Bachelorprogrammet i Materials Science Engineering är ett 3½-årigt heltidsprogram som lärs på engelska, vilket gör det möjligt för dig att arbeta med material och tillverkningsprocesser inom mode- och möbelverksamheten. Du får expertkunskaper om nya och innovativa material och insikt i modern bearbetningsteknik.

Utöver detta får du inblick i modern bearbetningsteknik, så att du kan vara en del av optimeringsaspekterna när det gäller teknik, produktdesign, produktutvecklingsprocess, ekonomi och produktion i tillverkningsföretag.

Programmet äger rum i Herning i samarbete med teknikutbildningarna vid VIA och Aarhus Universitet i Herning (AU Herning).... [-]

Danmark Herning
September 2019
Engelska
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
VIA University College

Bachelorprogrammet i Fashion Design är ett 3½-årigt heltidsprogram som lärs på engelska strukturerade som en AP-examen och en BA-uppläggning. Fashion Design-programmet ko ... [+]

Kort introduktion

Bachelorprogrammet i Fashion Design är ett 3½-årigt heltidsprogram som lärs på engelska strukturerade som en AP-examen och en BA-uppläggning.

Fashion Design-programmet kommer att kvalificera dig att hantera de-sign-processerna och välja ditt material med självförtroende. Du lär dig att arbeta med trendforskning och analys för att skapa innovativa mönster för modeindustrin. Naturligtvis kommer programmet också att utrusta dig för att komma ihåg identiteten på det företag du arbetar för, vilket hjälper dig att hålla dig stående mot sin vision. Du kommer att förvärva kompetenser i att arbeta kreativt och visuellt med idégenerering och för att förbereda grafiskt presentationsmaterial. Allt på en hög nivå.... [-]

Danmark Herning
September 2019
Engelska
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
VIA University College

Bachelorprogrammet i varumärkes- och marknadsföringshögskolan inom mode och möbler är ett 3½-årigt heltidsprogram som lärs på engelska strukturerade som en AP-examen och ... [+]

Kort introduktion

Bachelorprogrammet i varumärkes- och marknadsföringshögskolan inom mode och möbler är ett 3½-årigt heltidsprogram som lärs på engelska strukturerade som en AP-examen och en BA-uppläggning.

Du kommer att lära dig om marknadens förändrade natur och hur man ger varumärket en kommersiell dimension och se till att målgruppen inte kan undvika att höra om det. Du lär dig att använda olika marknadsföringskanaler - från hemsidor till utomhusreklam - och hur de olika kanalerna hjälper varumärket att uppnå rätt position på marknaden.

Undervisningen innehåller en kombination av fall och verkliga frågor relaterade till mode- och livsstilsföretag.... [-]

Danmark Herning
September 2019
Engelska
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska