Filter
Kandidatexamen
Danmark Haderslev Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen in Haderslev Danmark 2019

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Danmark, officiellt Konungariket Danmark, är en suverän stat i norra Europa, som ligger sydväst om Sverige, södra Norge, och gränsar i söder av Tyskland.

Haderslev ligger i Region Syddanmark. Det är hem för över 20.000 personer och är centrum för Harderslev kommun. Staden har 3 filial campus vid University College Syd.

Jämför kandidatprogram in Haderslev i Danmark 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Danmark
Haderslev
Studietyp
Tempo
University College South Denmark

Du kommer att bli behörig som lärare för primär- och högstadienivå i tre ämnen. Du kommer att få hög kvalitet teoretisk undervisning, och ... ... [+]

Kandidatexamen i utbildning

Du kommer att bli behörig som lärare för primär- och högstadienivå i tre ämnen. Du kommer att få hög kvalitet teoretisk undervisning, och du kommer att ha 24 veckors handledd skol erfarenhet under din studietid. Det första året undervisningsspråket är engelska eller tyska, enligt ditt val. Du kommer att integreras i en klass för danska studenter som vill bli lärare i engelska eller tyska som främmande språk. Vid sidan får du intensiv träning i det danska språket. Om du bor i eller flytta till Danmark, är detta naturligtvis gratis. Från det andra året och framåt du kommer att följa den vanliga kursplanen på danska. Om din första motivet är tyska kan du välja antingen matematik eller naturvetenskap eller engelska som andra ämne. Under det senaste året du är fri att välja tredje ämne bland ett brett utbud av möjligheter, till exempel konst, musik, biologi, särskilda behov, hemkunskap och idrott. Läsåret löper från mitten av augusti till December (höstterminen) och från mitten av januari till mitten av maj (vårterminen). Tentor äga rum i juni.... [-]

Danmark Haderslev
September 2019
Engelska
Heltid
8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska