Filter
Kandidatexamen
Danmark Copenhagen

De mest populära kandidatprogrammen in Copenhagen Danmark 2019

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Danmark 's högre utbildning sätter fokus på en teknisk högskoleutbildning via universitetets lärande. De flesta av de danska universiteten erbjuder också kvaliteten internationella studenter kultur tack vare sin avslappnade skandinaviska attityd.

Beläget på Själlands östra kust, som sträcker sig över en del av Amager är Köpenhamns city. Detta är huvudstad i Danmark med en befolkning på över 1 miljon invånare. Det finns många privata och offentliga universitet.

Jämför kandidatprogram in Copenhagen i Danmark 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Copenhagen University College of Engineering

Om du är intresserad av samspelet mellan människor, produktion, miljö och ekonomi, så Maskinteknik ... [+]

Kandidatprogram i maskinteknik - Design och industriell innovation

Om du är intresserad av samspelet mellan människor, produktion, miljö och ekonomi, då Maskinteknik - Design och industriell innovation kandidatexamen program är för dig. Programmet startar i september.

&nbsp

Med en examen i maskinteknik - Design och industriell innovation, kan du delta i att lösa de tekniska och allmänna problem i framtiden i området maskinteknik Detta är en disciplin som också har att beakta och respektera miljö, samhälle och ekonomi. .

&nbsp

Kombinationen av tekniska kompetens i konstruktion, design, termodynamik, mekanik, och en bred kunskap om elektriska teori, ekonomi och management ger goda möjligheter för både specialist-och chefsbefattningar.... [-]

Danmark Copenhagen
September 2019
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Copenhagen University College of Engineering

I programmet ingår sex månaders obligatorisk praktik med ett företag i Danmark eller i utlandet. Programmet startar september och februari. ... [+]

Ingenjör inom informations-och kommunikationsteknik

I programmet ingår sex månaders obligatorisk praktik med ett företag i Danmark eller i utlandet. Programmet startar september och februari.

&nbsp

I den 5: e terminen väljer du ett specialområde i enlighet med dina intressen och framtidsplaner jobb. din specialisering definieras genom din val av valbara kurser i den 5: e terminen, den mottagande företaget för din praktik i 6: e termin och ämnet för din sista projekt i den 7: e terminen.

&nbsp

Den slutliga projektet kan beredas på ett företag, ofta i samarbete med det företag där du använt din praktik.Under det avslutande projektet förväntas du visa din förmåga att definiera en teknisk problem, bedöma och tillämpa de therory vetenskapliga verktyg, arbetsmetoder och färdigheter du lärt dig under de första tre åren av din studie tvättprogram - och lösa problemet! ... [-]

Danmark Copenhagen
September 2019
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Copenhagen University College of Engineering

Är du intresserad av digital elektronik, telekommunikation, mobiltelefoner, transmission, satelliter digitalisering, utformning av kommunikationssystem, programmering ... [+]

Ingenjör i elektronik och datorteknik

Är du intresserad av digital elektronik, telekommunikation, mobiltelefoner, transmission, satelliter digitalisering, utformning av kommunikationssystem, programmering, bio-elektronik, operativa system, signalbehandling och allt annat som har att göra med elektronik och datorer?

Då kan du vara intresserad av kandidat av elektronik och datateknik. Programmet startar september och februari.

&nbsp

Målet för Elektronik och datorteknik programmet är att utveckla och kvalificera dig i viktiga tekniska kompetenser.

Under programmet kommer du lära dig att samarbeta med andra, formulera problem och planera din tid.Du kommer att få erfarenhet att jämföra teori, simulering och praktik, och slutligen kommer du att utbildas för att presentera och dokumentera resultaten i skriftliga rapporter och muntliga presentationer. Generellt innebär för Elektronik och datorteknik kurs elektronik och datateknik, och kursen ger dig med ansökan och kompetensutveckling i datateknik, elektronik konstruktion, utrustning bygg och telekommunikation samt organisation och teknisk utvärdering. ... [-]

Danmark Copenhagen
September 2019
Campusstudier
Läs mer på svenska