Filter
Kandidatexamen
Danmark Studietyp: Alla Tempo: Alla

Sök de 41 mest populära kandidatprogrammen i Danmark 2019

Danmark är ett av de länder i EU som spenderar mest på högre utbildning, och att investeringar visar sig vara väl använda pengar på en kort titt på Danmarks 's universitetssystem. Offentliga och privata universitet dela lika på ett gemensamt engagemang att erbjuda studenterna med den kompetens, teoretisk och praktisk kunskap, och färdigheter som är nödvändiga för påbörjar en framgångsrik karriär. Vare sig i staden Århus, Köpenhamn, Flensburg, Køge, Roskilde eller Sønderborg, universiteten i Danmark erbjuder ett varierat utbud av kurser för att berika studenterna 'akademiska spår.

Med stora inom naturvetenskap, samhällsvetenskap, teknik, webbutveckling, miljöledning, gästfrihet och fritid ledning, företagsekonomi, moderna språk, design, kommunikation, internationella studier, försäljning, marknadsföring, och mer, Kandidatprogram i Danmark har något att erbjuda alla typer av student.Kandidatprogram i Danmark vanligtvis varar tre år, men det finns också en del tid kursutbud för studenter som vill lägga till extra meriter till sin CV samtidigt som du arbetar runt en hektisk schema.

Om en kandidatexamen i Danmark låter som nästa steg på din väg, rulla ner för att läsa mer om programmen på de ackrediterade skolorna nedan, idag!

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Business Academy Aarhus

Kandidatprogrammet i Financial Management och tjänster är perfekt för dig om du vill arbeta med komplexa rådgivning, försäljning och konsulttjänster uppgifter inom exempe ... [+]

Kandidatprogram - 3½ år - 210 hp

Den Kandidatprogrammet i Financial Management och tjänster är perfekt för dig om du vill arbeta med komplexa rådgivning, försäljning och konsulttjänster uppgifter inom exempelvis bokföring.

Det 3½-åriga Kandidatprogrammet i Financial Management och tjänster har utvecklats i nära samarbete med representanter från den finansiella sektorn. Således har den finansiella sektorn ett stort inflytande på både programstrukturen och det akademiska innehållet i programmet, vilket innebär att programmet överensstämmer med den kompetens som krävs av den finansiella sektorn.

Förkunskapskrav

Financial Management och tjänster

... [-]
Danmark Aarhus
August 2019
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Business Academy Aarhus

Programmet fokuserar på utveckling av webbtekniker inom en rad olika tillämpningsområden och ett antal olika distributionsplattformar. Vi anser att det är särskilt viktig ... [+]

Kandidat top-up program - 1½ år - 90 hp

Den program Webbutveckling är en top-up program baserat på datavetenskap eller Multimedia Design och Kommunikation program.

Programmet fokuserar på utveckling av webbtekniker inom en rad olika tillämpningsområden och ett antal olika distributionsplattformar. Vi anser att det är särskilt viktigt att du arbetar med teknik som gör att du kan genomföra många olika typer av jobb. Detta kan vara allt från utvecklingsprojekt avancerad webben, där produkterna syftar till många olika plattformar, användning av multimedia i integrerade kommunikationslösningar.

Förkunskapskrav

Webbutveckling

För att bli antagen till denna grad program, måste du ha genomgått en av följande program:... [-]

Danmark Aarhus
August 2019
Heltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Business Academy Aarhus

Detta program kommer att ge dig de kunskaper som krävs för att integrera olika tekniker och former av know-how i samband med utveckling av tekniska system och produkter. ... [+]

Kandidat top-up program - 1½ år - 90 hp

Den direkta sättet att fortsätta kompletterande utbildning för IT-tekniker, elektronik tekniker, elektriker, energi tekniker och produktions tekniker.

Är du brinner för teknisk integration och produktionsutveckling - och du kan se dig själv att bygga broar mellan de tekniska, kreativa och kommersiella delar av en utvecklingsprocess? Om så är fallet, är kandidattopp program i Produktutveckling och integrativ teknik bara sak för dig.

Detta program kommer att ge dig de kunskaper som krävs för att integrera olika tekniker och former av know-how i samband med utveckling av tekniska system och produkter. Du kommer att få kunskap och verktyg som kommer att förvandla dig till en kompetent och kreativ produktutvecklare som förstår hur man ansöker specialkompetens med hjälp av ett tvärvetenskapligt angreppssätt.... [-]

Danmark Aarhus
August 2019
Heltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Business Academy Aarhus

Business Academy Aarhus erbjuder en kandidatexamen top-up program i Agricultural and Environmental Management som är det ideala programmet om du vill förbättra dina jordb ... [+]

Kandidat top-up program - 1½ år - 90 hp

Business Academy Aarhus erbjuder en Kandidat top-up program i jordbruket och Miljöledning som är det ideala programmet om du vill förbättra dina jordbruks- och miljö kompetens och skaffa sig färdigheter som gör det möjligt för dig att analysera, organisera och utveckla ditt område av expertis.

Två studielinjer

Programmet är uppdelat i två studielinjer:

Miljö- och naturvård jordbruksmetoder

Programmet är en top-up program för AP examen utexaminerade från Agro Business och landskapsvård och det är den direkta vägen till ytterligare arbetstillfällen eller vidareutbildning.

Behörighetskrav

Jordbruks- och Miljöledning... [-]

Danmark Aarhus
August 2019
Heltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Business Academy Aarhus

Kemiska och biotekniska, mat eller Process Technology är en top-up kurs för kemiska och biotekniska analytiker, och efter att ha avslutat den 18 månader långa programmet ... [+]

Kandidat top-up program - 1½ år - 90 hp

Kemiska och biotekniska, mat eller processteknik är en top-up kurs för kemiska och biotekniska analytiker, och efter att ha avslutat den 18 månader långa programmet kommer du att få en kandidatexamen. Programmet är den direkta vägen till vidareutbildning för kemiska och biotekniska analytiker, mat tekniker och process tekniker.

Du kommer att få de kunskaper för att lyckas i både nationella och internationella laboratoriemiljö, och du kommer att uppdateras på de senaste tekniska, vetenskapliga och sociala utvecklingen. Du kommer att utbildas för att förvärva ytterligare kunskaper inom ett område som ständigt utvecklas, och din förmåga att överföra och genomföra tekniska och vetenskapliga resultat i praktisk användning kommer att vara en av dina främsta styrkor. Du kommer att förbättra dina akademiska färdigheter och dina kvalifikationer i förhållande till planering, samordning och projektledning. Programmet har en tvärvetenskaplig inriktning som lär dig att koordinera, kommunicera och initiera projekt inom olika discipliner.... [-]

Danmark Aarhus
August 2019
Heltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Technical University of Denmark - DTU

Kandidatprogrammet (BSc) i General Engineering är ett nytt internationellt BSc programmet vid DTU. Programmet ger dig breda tekniska kompetens, en gedigen teknisk-vetensk ... [+]

Kandidatprogrammet (BSc) i General Engineering är ett nytt internationellt BSc programmet vid DTU. Programmet ger dig breda tekniska kompetens, en gedigen teknisk-vetenskaplig grund, och en stark internationell profil som förbereder dig för ett krävande karriär i en global arbetsmarknad. Programmet erbjuds för första gången år 2016.

Internationell inriktning

Programmet ger dig breda tekniska kompetens, en gedigen teknisk-vetenskaplig grund, och en stark internationell profil som förbereder dig för ett krävande karriär i en global arbetsmarknad.

BSC uteslutande ges på engelska, och du kommer att vara en del av en internationell studiemiljö med studenter från hela världen. ... [-]

Danmark Lyngby
August 2019
Heltid
6 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Copenhagen University College of Engineering

Om du är intresserad av samspelet mellan människor, produktion, miljö och ekonomi, så Maskinteknik ... [+]

Kandidatprogram i maskinteknik - Design och industriell innovation

Om du är intresserad av samspelet mellan människor, produktion, miljö och ekonomi, då Maskinteknik - Design och industriell innovation kandidatexamen program är för dig. Programmet startar i september.

&nbsp

Med en examen i maskinteknik - Design och industriell innovation, kan du delta i att lösa de tekniska och allmänna problem i framtiden i området maskinteknik Detta är en disciplin som också har att beakta och respektera miljö, samhälle och ekonomi. .

&nbsp

Kombinationen av tekniska kompetens i konstruktion, design, termodynamik, mekanik, och en bred kunskap om elektriska teori, ekonomi och management ger goda möjligheter för både specialist-och chefsbefattningar.... [-]

Danmark Copenhagen
September 2019
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Copenhagen University College of Engineering

I programmet ingår sex månaders obligatorisk praktik med ett företag i Danmark eller i utlandet. Programmet startar september och februari. ... [+]

Ingenjör inom informations-och kommunikationsteknik

I programmet ingår sex månaders obligatorisk praktik med ett företag i Danmark eller i utlandet. Programmet startar september och februari.

&nbsp

I den 5: e terminen väljer du ett specialområde i enlighet med dina intressen och framtidsplaner jobb. din specialisering definieras genom din val av valbara kurser i den 5: e terminen, den mottagande företaget för din praktik i 6: e termin och ämnet för din sista projekt i den 7: e terminen.

&nbsp

Den slutliga projektet kan beredas på ett företag, ofta i samarbete med det företag där du använt din praktik.Under det avslutande projektet förväntas du visa din förmåga att definiera en teknisk problem, bedöma och tillämpa de therory vetenskapliga verktyg, arbetsmetoder och färdigheter du lärt dig under de första tre åren av din studie tvättprogram - och lösa problemet! ... [-]

Danmark Copenhagen
September 2019
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Roskilde Business College

AP Degree Programme in Computer Science - för eleven intresserad av programmering, konstruktion av mjukvara och kommunikation. ... [+]

AP examen i datavetenskap

&nbsp

AP Degree Programme in Computer Science - för eleven intresserad av programmering, konstruktion av mjukvara och kommunikation.

&nbsp

&nbsp

Vad kommer du göra på tre år?

Du kan arbeta med informationsteknik med ett internationellt företag! Kanske med ansvar för systemutveckling och programmering! Hantering multi-media inom media eller marknadsföring! Eller gör webbdesign och generation! Efter genomgången AP utbildningsprogrammet i datavetenskap vid Roskilde Business College, kommer du att vara i stånd att utveckla, uppdatera och underhålla IT-system på eget initiativ, både i offentliga institutioner och privata företag. Eller kan du fortsätta i vår top-up Kandidatprogram i Web Development, en 1 ½ år för AP examen i datavetenskap eller Multimedia Design.... [-]

Danmark Roskilde
September 2019
5 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Copenhagen University College of Engineering

Är du intresserad av digital elektronik, telekommunikation, mobiltelefoner, transmission, satelliter digitalisering, utformning av kommunikationssystem, programmering ... [+]

Ingenjör i elektronik och datorteknik

Är du intresserad av digital elektronik, telekommunikation, mobiltelefoner, transmission, satelliter digitalisering, utformning av kommunikationssystem, programmering, bio-elektronik, operativa system, signalbehandling och allt annat som har att göra med elektronik och datorer?

Då kan du vara intresserad av kandidat av elektronik och datateknik. Programmet startar september och februari.

&nbsp

Målet för Elektronik och datorteknik programmet är att utveckla och kvalificera dig i viktiga tekniska kompetenser.

Under programmet kommer du lära dig att samarbeta med andra, formulera problem och planera din tid.Du kommer att få erfarenhet att jämföra teori, simulering och praktik, och slutligen kommer du att utbildas för att presentera och dokumentera resultaten i skriftliga rapporter och muntliga presentationer. Generellt innebär för Elektronik och datorteknik kurs elektronik och datateknik, och kursen ger dig med ansökan och kompetensutveckling i datateknik, elektronik konstruktion, utrustning bygg och telekommunikation samt organisation och teknisk utvärdering. ... [-]

Danmark Copenhagen
September 2019
Campusstudier
Läs mer på svenska
Roskilde Business College

AP Degree Programme in Marketing Management - för eleven intresserad av internationell marknadsföring, ekonomi och kommunikation ... [+]

AP Examen i Marketing Management (AD)

&nbsp

AP Degree Programme in Marketing Management - för eleven intresserad av internationell marknadsföring, ekonomi och kommunikation AP Degree Programme in Marketing Management är inriktad på både danska och internationella studenter och har en löptid på 24 månader. Engelska är arbetsspråket som alla klasser undervisas på engelska. Informationstekniken är dessutom integreras i alla klasser / ämnen och aktiviteter studie. Programmet är en studie av internationell kommunikation och marknadsföring, kultur, företagsekonomi, analys och internationell handel som kvalificerar dig att ta ett jobb inom marknadsföring, export, försäljning, inköp, logistik, projektledning, eller för att starta din egen verksamhet. ... [-]

Danmark Roskilde
September 2019
24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Educoway

Graden i Global Business Engineering i Danmark är inriktad på tillämpad vetenskap och teknik och kombineras med utbildning inom ekonomi, marknadsföring och språk som gör ... [+]

Vill du ha en dubbel examen i teknik och företag genom ett enda program?

Beskrivning av programmet

Graden i Global Business Engineering i Danmark är inriktad på tillämpad vetenskap och teknik och kombineras med utbildning inom ekonomi, marknadsföring och språk som gör detta till ett unikt program.

Alla klasser lärs på engelska, vilket ger detta program en internationell karaktär.

Genom programmet kommer du att lära dig att arbeta självständigt i något projekt eller en teknisk uppgift och du kommer att kunna tillämpa den tekniska, ekonomiska och marknadsföringskunskap som förvärvats under din träning.

Du kommer också att kunna tolka resultaten av vetenskaplig och teknisk forskning, förutom att använda kommersiell kunskap för att tillämpa dem på ett praktiskt sätt i utvecklingen av produkter och projekt. Du kan lösa alla typer av tekniska eller kommersiella problem som du stöter på under ditt yrkesliv.... [-]

Danmark Copenhagen
August 2019
Heltid
9 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Educoway

AP-graden i marknadsföring är en 2-årig heltidsstudie, vars klasser lärs på engelska. Under programmet får du färdigheter och kompetenser för att genomföra planerings-, o ... [+]

Är du passionerad om marknadsföringsområdet? Vill du veta vilka strategier som gör att en produkt råder på marknaden?

Beskrivning av programmet

AP-graden i marknadsföring är en 2-årig heltidsstudie, vars klasser lärs på engelska. Under programmet får du färdigheter och kompetenser för att genomföra planerings-, organisations- och implementeringsuppgifter inom marknadsområdet både i danska och internationella företag.

Du kommer att få en djup kunskap om de olika faktorer som påverkar försäljningen, och du kommer att förstå hur man skapar de bästa förutsättningarna i ett företag, med kunder och leverantörer såväl som internt.

Du kommer att lära dig att planera marknadsföring och försäljning, vilket gör att du kan bidra till företagets allmänna och internationella strategi.... [-]

Danmark Copenhagen
August 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University College of Northern Denmark

Ser du själv att utveckla, leda och hantera stora byggföretag och letar du efter en karriär i internationell konstruktion? ... [+]

Ser du själv att utveckla, leda och hantera stora byggföretag och letar du efter en karriär i internationell konstruktion?

Som arkitekttekniker och byggnadschef deltar du i den övergripande planeringen av ett byggprojekt.

Din roll kommer ofta att vara projektledare eller platschef i ett entreprenörs-, ingenjörs- eller arkitektfirma.

Byggprocessen beror på det nära samarbetet mellan många olika kompetenser och specialister.

Arkitekttekniker och byggnadschef har en viktig roll för att knyta samman kunskap, intressen hos klienten, arkitekter, ingenjörer, handlare och myndigheter.

Detta förutsätter att du kan samarbeta och kommunicera med en rad olika personer med olika pedagogiska, språkliga och kulturella bakgrund. Det kräver också att du har en bra allmän översikt.... [-]

Danmark Aalborg
September 2019
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University College of Northern Denmark

Drömmer du om en framtida karriär inom webb- och multimediateknik? Har du redan en AP-examen i datavetenskap eller multimedia design ... [+]

Drömmer du om en framtida karriär inom webb- och multimediateknik?

Har du redan en AP-examen i datavetenskap eller multimedia design

Då är kandidatexamen i webbutveckling precis vad du letar efter.

Ett toppprogram

Webutvecklingsprogrammet är ett 1,5-årigt program för uppgradering avsedd för AP-gradsprogram eleverna för datavetenskap och multimedia

Du lär dig att arbeta över media, applikationer och plattformar, och du kommer att få kunskap om analys och användningen av olika system som XML och CMS.

Kort sagt, webbutvecklingsprogrammet är din väg till en lovande och spännande framtid i webb- och multimediateknik.

Studiestart

Programmet startar i september och ligger på Sofiendalsvej 60 i Aalborg.... [-]

Danmark Aalborg
September 2019
Heltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska