BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen in Bogotá Colombia 2019/2020

En Bachelor 's examen kan leda pedagogiska dörrar, ge möjlighet till avancemang, eller lägga grunden för att uppnå en avancerad examen. Vårt mål är att hjälpa blivande studenter navigera processen programval framgångsrikt. Vi gör det enkelt genom att effektivisera sökandet.

Högre utbildning i Colombia sker i de fem gemensamma internationella språk nämligen engelska, franska, spanska portugisiska och kinesiska. Detta har eliminerat frågan om språkbarriärer i dessa lärosäten bland andra internationella studenter.

Bogota har varierat system för universitet och högskolor. De studenter som kommer eller välja att studera här har ett brett utbud av alternativ på vilka institutioner att förena. Alla institutioner är av hög kvalitet men, det är bara att välja vilken del av staden du vill studera.

Jämför kandidatprogram in Bogotá i Colombia 2019/2020

sökresultat funna Filter

Grundutbildning i sociologi

Universidad Santo Tomas
Campusstudier Heltid 10 terminer Januari 2020 Colombia Bogotá

USTAs sociologiprogram kännetecknas av omfattande utbildning inom social forskning, kritisk proaktiv analys och planering för social utveckling. Dessa utrymmen är viktiga för att förstå sociala fenomen inom ramen för ett konstant bidrag till offentliga och icke-statliga organisationer. Dessutom tillåter det stöd i privata inställningar, från förståelse och samordning av deras behov och krav, i sökandet efter ett land och ett demokratiskt, rättvist och fredligt samhälle.

Grundutbildning i social kommunikation

Universidad Santo Tomas
Campusstudier Heltid 9 terminer Januari 2020 Colombia Bogotá

Fakulteten för social kommunikation har som uppgift att utbilda sociala kommunikatörer aktiva ämnen i historien, engagerade sig i den nationella verkligheten, sanningen och rättvisan som genom sitt professionella ingripande bidrar till att bygga och stärka deltagande utrymmen för dialog, överenskommelse och respekt för fredens tjänst.

Grundutbildning i elektronisk teknik

Universidad Santo Tomas
Campusstudier Heltid 10 terminer Januari 2020 Colombia Bogotá

Den elektroniska ingenjören på Universidad Santo Tomás är en humanistisk, integral, etisk, kritisk professionell, med förmåga att lösa problem, innovera, modellera, designa, utveckla, integrera, hantera och genomföra inom elektronik, kontroll, automation , robotik, instrumentering och informations- och kommunikationsteknik, inriktad på optimering och effektiv användning av energiresurser i en globaliserad värld med miljöansvar, socialt engagemang och forskningskultur.

Grundutbildning i psykologi

Universidad Santo Tomas
Campusstudier Heltid 10 terminer Januari 2020 Colombia Bogotá

Inom ramen för det institutionella uppdraget ansvarar Universidad Santo Tomás psykologiska fakultet för att ge en omfattande humanistutbildning till sina elever, vilket gör det möjligt för forskaren att engagera sig i psykologi, förutsatt att etiken kritiskt och kreativt löser problemen med samhället; och för att underlätta utbildningen av en professionell som uppfattar individ, system och mänskliga organisationer ur ett paradigmatiskt psykologiskt perspektiv, så att det genom forskning och social projektion främjar familjeförståelsen som den grundläggande grunden för hela samhället.

Grundutbildning i industriell teknik

Universidad Santo Tomas
Campusstudier Heltid 10 terminer Januari 2020 Colombia Bogotá

Industriell teknik på Universidad Santo Tomás erkänns av ministeriet för nationell utbildning i Colombia genom resolution 15785 den 4 december 2012, som beviljade den kvalificerade registreringsdatabasen för att påbörja sin akademiska och träningsverksamhet under institutionell ackreditering av hög kvalitet

Grundutbildning i ekonomi

Universidad Santo Tomas
Campusstudier Heltid 9 terminer Januari 2020 Colombia Bogotá

Universidad Santo Tomás ekonomiprogram har en tradition på mer än 50 år som bildar ekonomer. Mer än 4 400 kandidater utbildade enligt principerna om kristen humanism av Tomás de Aquino, har tjänat som ledare inom offentlig politik, chefer för finansinstitut, företrädare för Colombia i multilaterala organisationer och chefer i landets största företag.

Grundutbildning i internationell verksamhet

Asturias Corporación Universitaria
Internet Deltid 48 månader Januari 2020 Spanien Madrid Colombia Bogotá + 2 fler

Gör dig redo för att uppleva världen av utrikeshandel och globala handelsförbindelser. Genom att studera i vårt internationella affärsprogram får du en utmärkt vision så att du kan vara ansvarig för att göra affärer, investeringar, konsulttjänster och konsultföretag till företag och privata och / eller offentliga institutioner av alla branscher och storlekar ...

Grundutbildning i företagsekonomi och ledning

Asturias Corporación Universitaria
Internet Deltid 36 - 48 månader Januari 2020 Spanien Madrid Colombia Bogotá + 2 fler

Det är dags att komma in på arbetsmarknaden med stor framgång. Vårt program utvecklar dina möjligheter att utföra administrativa processer för förvaltningen av alla privata eller offentliga företag, rådgöra med olika nationella och internationella organisationer och styra verksamheten till inhemska och externa marknader ...

Grundutbildning: Professionell ekonomi

Asturias Corporación Universitaria
Internet Heltid 48 månader Januari 2020 Spanien Madrid Colombia Bogotá + 2 fler

Vår utbildning kommer att hjälpa dig att komma in på arbetsmarknaden med stor framgång och utföra inom ledningsområdet för det ekonomiska och finansiella området för olika offentliga och / eller privata organisationer på nationell och internationell nivå. Vi bygger detta program så att du är en komplett professionell, som anpassar sig till kraven på den nuvarande marknaden och med kapacitet för alla delar av ekonomin ...