BACHELORSTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen i Bello Colombia 2019

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder.

Colombia, officiellt Republiken Colombia, är en enhetsstat konstitutionell republik som består av trettiotvå avdelningar.

Jämför kandidatprogram i Bello i Colombia 2019

sökresultat funna Filter

Agroecological Engineering

Uniminuto
Campusstudier Heltid 10 terminer Januari 2020 Colombia Bello

Agroecological Engineering-programmet främjar social omvandling och hållbar utveckling i agrariska och landsbygdssamhällen, som har störst potential att minska socioekonomiska luckor och bidra till att förbättra den nationella miljökrisen, vilket gör det mycket innovativt för att bryta paradigmer av de konventionella programmen för jordbruksvetenskap i aspekter som:

Grundläggande social kommunikation - journalistik

Uniminuto
Campusstudier Heltid 9 terminer Januari 2020 Colombia Bello

Sociala kommunikationsjournalistikprogrammet har som uppgift att vara ett utrymme för kollektiv tänkande och handling som, baserat på forskning, undervisning och social projicering, bidrar till landets jämställdhet och sociala förändring, som drivs av många tankar och upprätthållandet av demokratiska principer.

Professionell i bibliska vetenskaper

Uniminuto
Campusstudier Heltid 8 terminer Januari 2020 Colombia Bello

Programmet för bibliska vetenskaper i Uniminuto syftar till att utbilda bibliska forskare som ligger i den latinamerikanska verkligheten, är välutbildade, så att de, från en lämplig kontextualisering med ett vetenskapligt instrument och anslaget till olika bibliska pedagogier, utövar de tolkningstexter som utförs av texter , konceptualiseringen av de grundläggande bibliska teman och utarbetandet av förslagen som är en faktor för personlig, social och ecclesiell omvandling.