BACHELORSTUDIES

Kandidatexamen i Catering och management 2020

En kandidatexamen är en grundutbildning som vanligtvis tar ungefär fyra år att slutföra. Tjäna i denna grad kan förbereda dig för en karriär inom ditt ämnesområde eller ge dig de nödvändiga förutsättningarna för att bedriva högre utbildning.

Vad är en kandidatexamen i Food Service Management? Denna grad kan vara ett bra val om du är intresserad av den dagliga driften av en restaurang eller annan matservice. Några av de ämnen som omfattas av kursen kan omfatta sanitet, näring, matberedning och matplanering. Efter avslutad examen ska du få en god förståelse för hur mattjänster kan hanteras framgångsrikt.

Att arbeta för den här graden kan ge dig en mängd användbara möjligheter, inklusive pengarhanteringsförmåga som kan hjälpa dig att hantera dina personliga tillgångar och ledarskap som kan hjälpa dig att kommunicera och arbeta med andra lättare. Du kan också bli kunnig om näring så att du kan göra bra val när det gäller din hälsa.

Du kan jämföra priserna på olika skolor för att beräkna kostnaden för din examen och hjälpa till att hitta de bästa alternativen för att passa ditt önskade prisintervall. Priserna kan vara mycket olika från en institution till nästa.

Att tjäna en kandidatexamen i livsmedelsförvaltning kan förbereda dig för att lyckas i en mängd olika karriärer relaterade till livsmedelsindustrin. Du kan välja att driva en karriär på en restaurang, som arbetar som chef, chef, maître d eller annan anställd. Du kan också utforska alternativen för att arbeta på cafeteriet på ett sjukhus eller en annan organisation som en mattjänsteman, näringsspecialist eller matköpare.

En kandidatexamen i livsmedelsförvaltning kan tjäna genom online-program eller på universitet runt om i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

4 Resultat i Catering och management Filter

Kandidatexamen i livsmedelssystem: ledning, hållbarhet och teknik

University of Parma
Kandidatexamen
Okt 2020
<
Heltid
<
3 år
Italienska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Grundutbildningen, Food Systems: Sustainability, Management and Technology, förbereder studenterna på att bli experter på Food Systems chefer. Programmet ger studenterna den t ...

Läs mer

Bachelor of Science i food service management

University of Technology, Jamaica (UTech)
BSc
Sep 2020
<
Heltid
<
4 år
Campusstudier

Programmet syftar till att utveckla akademiker som kan vara effektiva chefer i förberedelser och servering av livsmedel på nationell, regional och internationell nivå.

Läs mer

Ungkarl i kulinarisk konst och service management

Paul Smith's College
Kandidatexamen
Sep 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Kandidatexamen i Culinary Arts & Service Management - Våra studenter är mångfacetterade ledare redo att komma in i spännande mat och dryckesindustrin. Praktisk inlärning s ...

Läs mer

Torrens University Australia
Kandidatexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelska
Campusstudier

Speciella Behörighet Forskning Mat och dryck manager Operations Manager

Läs mer