Filter
Kandidatexamen
Italien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Catering och management i Italien 2020

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

De mest populära kandidatprogrammen i Catering och management i Italien 2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Catering och management, Italien

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
University of Parma

Grundutbildningen, Food Systems: Sustainability, Management and Technology, förbereder eleverna att bli expert Food Systems chefer. Programmet ger studenterna den tvärvet ... [+]

De bästa kandidatprogrammen i Catering och management i Italien 2020.

Grundutbildningen, Food Systems: Sustainability, Management and Technology, förbereder eleverna att bli expert Food Systems chefer. Programmet ger studenterna den tvärvetenskapliga kunskap som krävs för att arbeta inom näringslivet, miljön och naturresurshanteringen inom livsmedelssektorn. Den professionella profilen överensstämmer med strategin för hållbar utveckling som skisseras i Europeiska kommissionens meddelande "Innovativ för hållbar tillväxt: En bioekonomi för Europa".

Mer specifikt är kursutbildningen inriktad på att utrusta studenter med tvärfunktionella kompetenser som kombinerar förståelse för utbudskedjan och ekonomi och företagsledning med tekniskt kunnande för matförsörjning och konservering samt miljöhållbarhet. Resultatet är en tvärvetenskaplig studieplan fokuserad på metodiska aspekter och grundläggande färdigheter som kommer att fortsätta att vara användbara i framtiden.... [-]

Italien Parma
Oktober 2020
Italienska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska