BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Catering och management i Europa 2020

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder.

Sammanlagt finns det över 4000 lärosäten i Europa som erbjuder ett brett utbud av kurser på kandidatnivå, Masters och doktorsexamen nivå. Med fler och fler av dessa organisationer som erbjuder engelska som språk i utbildning för åtminstone en del av sina utbildningsprogram, universiteten i Europa är nu av högre kvalitet än någonsin tidigare. Universiteten i Europa erbjuder ett vänligt välkomnande för utländska studenter och för att ge en kurs av kunskaper som motsvarar deras yrke behöver i dagens globala efterfrågan.

Se alla kandidatprogram i Catering och management i Europa 2020

1 Resultat i Catering och management, Europa Filter

Kandidatexamen i livsmedelssystem: ledning, hållbarhet och teknik

University of Parma
Kandidatexamen
Okt 2020
<
Heltid
<
3 år
Italienska
Campusstudier

Grundutbildningen, Food Systems: Sustainability, Management and Technology, förbereder studenterna på att bli experter på Food Systems chefer. Programmet ger studenterna den t ...

Läs mer