Filter
Kandidatexamen
Kamerun Yaounde Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen in Yaounde Kamerun 2019/2020

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Den västafrikanska landet Kamerun har en snabbt växande system för högre utbildning. Högskolor och universitet var få till antalet tills nyligen, men många nya skolor som erbjuder en mängd nya akademiska program har i hög grad diversifierad alternativ för studenter i det här landet.

Antingen du föredrar franska eller engelska för att kommunicera, har högre läroanstalter i denna stad försökt att införliva dessa språk i deras läroplan. Därför kan studenter registrera sig i systemet de är bekväma att registrera. De viktigaste utbildningsmöjligheter här är University of Yaoundé, och American School of Yaoundé.

Jämför kandidatprogram in Yaounde i Kamerun 2019/2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Kamerun
Yaounde
Studietyp
Tempo
Catholic University of Central Africa

Utbildningen syftar till att utbilda mid-level chefer som kan ta jobb inom redovisning och finansiering. ... [+]

SYFTET MED UTBILDNING

Utbildningen syftar till att utbilda mid-level chefer som kan ta jobb inom redovisning och finansiering.

träningstid

Utbildning varar i tre år, inklusive två år med grundläggande kurser i företagsekonomi.

ämneskompetens

Licenshavarna kommer att utvecklas under sina universitetsstudier följande kunskaper och färdigheter:

Grundläggande tekniker för allmän och kostnadsredovisning lednings- och analystekniker financièreMaitrise grundläggande begrepp inom socioekonomi ekonomiska och monetära problem Mastery allmänna rättsprinciper och grunderna i affärsjuridik, lagen om skyldigheter och social lag Behärskning av verktyg som vanligen används i allmänhet och finansiell matematik, informatik, statistik och redovisning dator ... [-]
Kamerun Yaounde
September 2019
Franska
Heltid
3 hitta din juris doktor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Catholic University of Central Africa

Utbildningen syftar till att utbilda mångsidiga mellan nivå chefer kan hålla jobb av "middle management" i samband med företagsledning. ... [+]

SYFTET MED UTBILDNING

Utbildningen syftar till att utbilda mångsidiga mellan nivå chefer kan hålla jobb av "middle management" i samband med företagsledning.

träningstid

Utbildning varar i tre år, de första två åren med kärn examen i samhällsvetenskap, licentiat Law and Political Science and BA i Human Resource Management.

ämneskompetens

Innehavare av General License Option kommer att kunna behärska de grundläggande teknikerna för förvaltning och beakta uppgifter om den socioekonomiska miljön. Innehavare av licensen Option Quantitative kommer att kunna behärska frågan om stöd till besluts och data analysverktyg.

VALBARHET

... [-]
Kamerun Yaounde
September 2019
Franska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska