$close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i Byggnadsteknik 2023 i Alberta i Kanada

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder. Planera och hantera byggandet av infrastruktur med högre utbildning inom byg… Läs mer

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder.

Planera och hantera byggandet av infrastruktur med högre utbildning inom byggteknik. Färdigheter och kunskaper som erhållits från en sådan grad kan ge eleverna möjligheter till karriärer i lokal och federal regering.

Kanadensare lägger stor vikt vid att lära, och har utvecklat en förstklassig utbildningssystem med hög standard. Inte bara ger Kanada en säker, ren miljö, men det har konsekvent rankats som en av världens bästa platser att leva i termer av livskvalitet av FN.

Läs mindre
Läs mer om att studera i Kanada
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
NAIT - Northern Alberta Institute of Technology
Edmonton, Kanada

NAIT: s Bachelor of Technology in Construction Management-utbildningsprogram lär dig hur du planerar, samordnar och kontrollerar ett byggprojekt från början till slut.

NAIT: s Bachelor of Technology in Construction Management-utbildningsprogram lär dig hur du planerar, samordnar och kontrollerar ett byggprojekt från början till slut. -
Kandidatexamen
Engelska
Campusstudier