$close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i Byggnadsteknik i Finland 2023

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap. Högre utbildning inom byggteknik kan ge eleverna de färdigheter som krävs för att bygga broar, tunnlar och andra infrastrukturelement som… Läs mer

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Högre utbildning inom byggteknik kan ge eleverna de färdigheter som krävs för att bygga broar, tunnlar och andra infrastrukturelement som är integrerade för framgångsrik stads- och motorvägsutveckling och trafikflödeshantering.

Finland, officiellt Republiken Finland är ett nordiskt land som ligger i den Fennoskandiska regionen i norra Europa.

Läs mindre
Läs mer om att studera i Finland
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Häme University of Applied Sciences (HAMK)
Hämeenlinna, Finland +3 Mer

En examen på engelska ger byggnadsingenjörer goda språkkunskaper och internationellt kunnande, vilket gör det möjligt att arbeta överallt i världen.

En examen på engelska ger byggnadsingenjörer goda språkkunskaper och internationellt kunnande, vilket gör det möjligt att arbeta överallt i världen. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Engelska
Aug 2023
31 Mar 2023
Campusstudier