463 Kandidat Program i Affärer 2024

Kandidat Program i Affärer 2024Filter
    • Barcelona, Spanien

    Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Ett perfekt program för att få en förståelse för verksamheten i allmänhet och betydelsen av en internationell syn på tjänsteföretag och mindre företag i synnerhet. Studenterna kommer från hela världen för att studera denna kurs i London på grund av dess internationella relevans - vi nu erbjuder samma globalt fokuserad i Barcelona. Du kan ta en frivillig praktik i år tre och återgå till slutföra det sista året som år fyra - ger dig en fördel i forskar arbetsmarknaden.

    • Berlin, Tyskland

    Heltid

    36 månader

    Blandad, På Campus

    Engelsk

    Inom företagsekonomisektorn söker arbetsgivare alltmer smidiga och anpassningsbara yrkesverksamma med olika och mångsidiga färdigheter. Utexaminerade från IU :s kandidatprogram i företagsekonomi är mycket eftertraktade för olika roller i olika typer av företag över hela världen. Deras omfattande förståelse för affärslandskapet och dess ekonomiska miljö gör dem till en perfekt match för organisationer som sträcker sig från nystartade företag till multinationella företag, såväl som sociala, kulturella och offentliga institutioner.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    16 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Gör dig redo att leda IT-team med gedigen affärskunskap och erfarenhet — slutför din examen i King Universitys 100 % online BS i informationsteknologi-program och välj General Business-spåret. Du förbereder dig för att utmärka dig inom säkerhet, programmering, nätverksarkitektur eller databasadministration. Sedan fokuserar du dina studier genom att välja mellan fyra av åtta affärskurser för att kombinera IT-expertis och affärskunskap. Avsluta om 16 månader med överföringskrediter.

    • Online

    Heltid, Deltid

    36 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Digitaliseringen har en fundamental effekt på det världsomspännande affärslandskapet. E-handel, smarta lösningar, innovativa leveranskedjor – dessa ständigt växande trender kräver ett agilt förhållningssätt och utmärkt kunskap för ledningen. Företag kräver alltmer framåtblickande affärsmän och begåvade medarbetare för att driva långsiktig framgång i den digitala ekonomin.

    • Barcelona, Spanien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Global BBA& Bachelor in AI for Business följer det internationella kandidatexamen, det mest accepterade studieformatet i världen, och erkänns av internationella företag. Beroende på deras valda inriktning, studenter kan komma in på arbetsmarknaden direkt efter examen eller de kan fortsätta att göra magisterstudier (MSc).

    • Online

    Heltid, Deltid

    36 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Förvandla dina affärsdrömmar till verklighet – lär dig hur du startar ditt eget företag, utvecklar din egen produkt och driver företag från ritbordet till den första försäljningen. I detta unika kandidatprogram i entreprenörskap får du en stark förståelse för den globala marknaden och kombinerar den med de färdigheter som varje entreprenör och affärsvisionär behöver ha.

    • Dublin, Irland

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    BA (Hons) Business Studies-programmet ger varje student omfattande kunskap och förståelse för moderna affärsvetenskapliga ämnen och lägger en fast grund för utvecklingen av en karriär inom affärsyrket. Programmet är uppbyggt på ett sätt som ger varje student möjlighet att studera till antingen en allmän eller en specialiserad Honours degree in Business Studies. Programmet erbjuder studenter att välja mellan fyra alternativ för att slutföra sin Honours Degree. Dessa Pathway studiealternativ är Bachelor of Arts (Honours) Business Studies – (utan specialitet); Bachelor of Arts (Honours) Business Studies – (med inriktning mot redovisning och finans); Bachelor of Arts (Honours) Business Studies – (med marknadsföringsspecialism); Bachelor of Arts (Honours) Business Studies – (med inriktning Management – Human Resource Management).

    • Budapest, Ungern

    Heltid

    8 terminer

    På Campus

    Engelsk

    De främsta målen för det internationella företagsekonomiprogrammet vid Eötvös Loránd University är att bekanta sig med de utmanande problemen med internationella ekonomiska processer både på makro- och mikronivå och att lära känna den europeiska affärsmiljön för att kunna prestera framgångsrikt i en multinationell affärsmiljö.

    • Longmeadow, Amerikas förenta stater

    Heltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Haarlem, Nederländerna

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    I vår Bachelor of Science in Business Psychology kommer du att utbildas i övergripande affärskompetenser och i utvalda specifika områden inom psykologi som är relevanta för att verka i en affärsmiljö.

    • Marbella, Spanien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk, Spanska, Franska, Tysk, Italienska, Kinesiska, Ryska

    Vi är stolta över att kunna erbjuda ett exklusivt, nytt Bachelor of Arts-program, som kombinerar kärnkomponenterna i både affärsverksamhet och psykologi, områden där Schellhammer Business School utmärker sig, för att leverera ett utbildningsprogram som möter kraven och komplexiteten i den nuvarande kommersiella världen.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    CSP Globals 100 % online BS i företagsekonomi ger dig de färdigheter du behöver för att bli en etisk ledare i den ständigt föränderliga affärsvärlden. Studera marknadsföring, ekonomi, management, juridik, ekonomi och andra grundläggande affärsämnen med vägledning från erfarna fakultetsmedlemmar som är engagerade i din framgång. Ta examen på så lite som två år med en prisvärd examen och den väl avrundade expertis som krävs för att starta en framgångsrik karriär i din bransch. Ansök idag.

    • Wrocław, Polen

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Juridiska fakulteten, Administration och Ekonomien vid Wroclaw universitet, med sina rötter i början av 1500-talet och Alma Mater med 9 Nobelprisvinnare, äran välkomnar dig till Business and Administration, tre års kandidatprogram till framtida ledare i näringslivet. Programmet är utformat för maximal flexibilitet. Alla studenter följer samma programstruktur under de två första åren.

    • Madrid, Spanien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk, Spanska

    I en digital värld efterfrågar företag från alla sektorer djupgående kunskaper om digitala ledningsverktyg från proffs, en expert som vet hur man lokaliserar, organiserar och vet hur man extraherar värdefull information för att optimera, förbättra och identifiera möjligheter, lösa problem och förnya sig. Denna karriär bildar exakt den profilen genom att fördjupa sig i kunskapen om Big Data, Datamining, E-Commerce, Business Intelligence, och så vidare. Naturligtvis tränar det studenten i kunskapen om de mest traditionella verktygen som redovisning, ekonomi, ekonomi, vilket ger studenten en mycket komplett profil för sitt språng in i arbetslivet. Att vara dataanalytiker har blivit ett av de mest efterfrågade och bäst betalda yrkena.

    • Rome, Italien

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    BA i företagsekonomi ger studenterna en utmanande läroplan i samband med en dynamisk inlärningsmiljö. Kurser betonar vikten av tydlig kommunikation och kräver projekt, rapporter och formella presentationer.