BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Affärer i Vietnam 2021

En kandidatexamen är en examen från ett universitet eller högskola. För att få en kandidatexamen måste du ta de kurser som är obligatoriska för ditt specifika program, och detta kan ta allt från tre till sju år beroende på var och hur man studerar.

Företagsekonomi är ett ämnesområde som består av ämnen såsom ekonomi, marknadsföring, ledarskap och hantering av pengar. Kurser kan tas som en del av en viss examen eller för att förbereda studenterna på en karriär i näringslivet.

Vietnam erbjuder ett varierat utbud av fantastiska sevärdheter. Eleverna kan njuta av den naturliga skönheten i landet, kommer studenter som reser till Vietnam bli imponerad av de stora städerna, marknader och affärer som är olikt allt på denna planet. Universitetsstudier i Vietnam bygger på resultatet till urvalsprovet.

De mest populära kandidatprogrammen i Affärer i Vietnam 2021

2 Resultat i Affärer, Vietnam Filter

Kandidatexamen i affärsdataanalys

Vietnam National University, Hanoi - International School
Kandidatexamen
Feb 2021
<
Heltid
<
8 terminer
Engelska
Campusstudier

Bachelor in Business Data Analytics är en engelskspråkig kurs (med undantag för fyra vietnamesiska obligatoriska ämnen där internationella studenter kommer att få stort stöd f ...

Läs mer

Företag (Edexcel)

Nguyen Tat Thanh University, NTT Institute of International Education (NIIE)
Kandidatexamen
Sep 2021
<
Heltid
<
2 år
Campusstudier

Detta program är utformat för studenter som vill ha en internationellt erkänd examen i företagsekonomi med överkomliga terminsavgift. Eleverna kan välja att specialisera ... ...

Läs mer