BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Affärer 2020/2021 i Radnor i USA

En kandidat 's examen vid det framgångsrika slutförandet av en grundutbildning akademiskt program. Det är ofta den första graden en elev fått i sin akademiska karriär. Det tar normalt fyra års heltidsstudier för att tjäna en kandidatexamen.

Företagsekonomi är ett ämnesområde som består av ämnen såsom ekonomi, marknadsföring, ledarskap och hantering av pengar. Kurser kan tas som en del av en viss examen eller för att förbereda studenterna på en karriär i näringslivet.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Be om information Kandidatprogram i Affärer i Radnor i USA 2020/2021

1 Resultat i Affärer, Radnor Filter

Bachelor i Business

Cabrini University
Kandidatexamen
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Lär dig färdigheter som är tillämpliga på nästan alla fält med en major eller mindre i Business Management och förbereda sig för någon av en rad olika karriärer.

Läs mer