BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Affärer i Tjeckien 2021

En kandidatexamen är en eftergymnasial examen efter avslutad 120 högskolepoäng. Det tar oftast åtta terminer för att slutföra en kandidatexamen. När du fyller en kurs, kandidater måste studera allmänna kurser och valde en stor specifikt ämne. En kandidatexamen kan också kallas en studentexamen i vissa länder.

Studenter som studerar företagsekonomi får en mängd olika kunskaper och färdigheter. Beroende på deras studiefokus kan kurerna inkludera redovisning, finansiell planering, global handel, marknadsföring, entreprenörskap, administration, investeringsfilosofier, värderingar eller hantering av leveranskedjan.

Tjeckien har en väletablerad och forskningsbaserad högskoleutbildning. Detta har gjort att lära ini Prag en av de respekterade läroplanen 's i Europa sedan det odlar en anda av kreativitet och innovation bland eleverna.

De mest populära kandidatprogrammen i Affärer i Tjeckien 2021

2 Resultat i Affärer, Tjeckien Filter

Kandidatexamen i företagsekonomi och ledning

Mendel University in Brno
Kandidatexamen
Feb 2021
<
Heltid
<
3 år
05 Feb 2021
Engelska
Campusstudier

Utexaminerade får färdigheter för både individ och lagarbete i en organisations ekonomi och ledning.

Läs mer

BA i företagsekonomi: företagsekonomi

Anglo-American University
BA
Feb 2021
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

BA i företagsekonomi: företagsekonomi är ett vederbörligen ackrediterat program. Du får både amerikansk och europeisk BA-examen till ett enda pris. Företagsekonomi är en kvant ...

Läs mer