BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Affärer i Slovakien 2020/2021

Man tar en kandidatexamen genom att slutföra ett studieprogram vid det universitet eller den högskola man väljer att studera vid. Att göra detta kan ta tre till sju år beroende på var man studerar någonstans.

Ämnet företagsekonomi avser ett område som handlar om administrativa kunskaper och grundläggande affärsmetoder. Läroplanen kan omfatta marknadsföring, ekonomi, grundläggande finans, kommunikation, försäljning, intervjuteknik och ledningskompetens.

Slovakien är ett landlocked stat i Centraleuropa. Den har en befolkning på över fem miljoner människor. De viktigaste skälen att besöka Slovakien är dess naturliga skönhet, levande historia och stora möjligheter till avkoppling. Slovaker är vänliga och fredliga människor som lever i en fri demokratisk stat. Comenius Univerzity är den äldsta existerande slovakiska universitet, i Bratislava.

De mest populära kandidatprogrammen i Affärer i Slovakien 2020/2021

1 Resultat i Affärer, Slovakien Filter

Bachelor of Business, ekonomi och förvaltning

Matej Bel University
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Den examen från kandidatprogrammet "Business Economics and Management" kan utnyttja den förvärvade kunskaper i ekonomi, kvantitativa metoder, juridik, management och marknadsf ...

Läs mer