140 Kandidat Program i Affärer i Nordamerika for 2024

Kandidat Program i Affärer i Nordamerika for 2024Filter
    • Online USA

    Heltid, Deltid

    16 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Gör dig redo att leda IT-team med gedigen affärskunskap och erfarenhet — slutför din examen i King Universitys 100 % online BS i informationsteknologi-program och välj General Business-spåret. Du förbereder dig för att utmärka dig inom säkerhet, programmering, nätverksarkitektur eller databasadministration. Sedan fokuserar du dina studier genom att välja mellan fyra av åtta affärskurser för att kombinera IT-expertis och affärskunskap. Avsluta om 16 månader med överföringskrediter.

    • Longmeadow, Amerikas förenta stater

    Heltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    CSP Globals 100 % online BS i företagsekonomi ger dig de färdigheter du behöver för att bli en etisk ledare i den ständigt föränderliga affärsvärlden. Studera marknadsföring, ekonomi, management, juridik, ekonomi och andra grundläggande affärsämnen med vägledning från erfarna fakultetsmedlemmar som är engagerade i din framgång. Ta examen på så lite som två år med en prisvärd examen och den väl avrundade expertis som krävs för att starta en framgångsrik karriär i din bransch. Ansök idag.

    • Lawrence Township, Amerikas förenta stater

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Skräddarsy dina studier efter dina karriärmål genom speciella spår inom redovisning, tillämpad statistik, ekonomi, global leveranskedja, hälsovårdsledning, marknadsföring, programmering eller sportanalys. Utnyttja kraften i big data med en examen i affärsanalys – och förbered dig på att starta en spännande karriär inom detta snabbt växande område med hög efterfrågan. Studenter som studerar affärsanalys på Rider kommer att lära sig hur man formulerar affärsproblem, tillämpar analystekniker och förmedlar handlingskraftiga insikter som ger verkligt affärsvärde. Du kan anpassa ditt studieprogram baserat på din önskade karriärväg och branschintressen.

    • Church Point, Kanada

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Franska

    Detta program gör det möjligt för studenten att förvärva och utveckla de färdigheter som krävs för att utföra ledningsfunktioner i företag. Utbildningen ger en allmän utbildning som gör det möjligt för studenten att vara effektiv på alla områden i företaget. Kandidaten kan tala flytande på franska och engelska. Programmet ger solid akademisk utbildning till dem som vill fortsätta högre utbildning.

    • Monterrey, Mexiko

    Heltid

    8 terminer

    På Campus

    Engelsk

    De nya affärsvillkoren kräver en visionär ledare som kommer att vägleda organisationer mot framgång, mätt inte bara i termer av vinstgenerering utan också i förmågan att erbjuda innovativa lösningar som svarar mot intressenternas behov och konstruktionen av ett värdeförslag som kommer att dyka upp som en affärsplattform.

    • Tampa, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Nationalekonomi vid University of Tampa kan ta antingen en BS-examen eller en BA-examen från College of Business. Alla majors måste utveckla både makro- och mikroekonomiska färdigheter på mellannivå. Ekonometri (ekonomisk statistik) och affärskalkyl är integrerade i läroplanen. Institutionen erbjuder valbara ämnen inom både mikro- och makroekonomiska ämnen.

    • Hammond, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Studenter som följer en koncentration inom näringslivet har möjlighet att gå med i STEM till MBA-programmet. Det övergripande utbildningsmålet för grundprogrammet för biologiska vetenskaper är att ge studenterna en konceptuell grund i biologi och en kompetensbas som är nödvändig för att bygga framgångsrika karriärer inom industrin eller näringslivet eller för att lyckas i forskarskolan eller professionell skola.

    • Winter Park, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    80 Veckor

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Full Sail University Entertainment Business kandidatexamen i naturvetenskap kombinerar viktig affärs- och ledningskunskap med personlig utveckling i en projektbaserad miljö och modellerar samma typer av professionella scenarier som du möter i din valda bransch. Studenter i detta program utforskar en mängd affärsmodeller och täcker ämnen som marknadsföring, global mediahantering, evenemangshantering och professionell försäljning.

    • Lynchburg, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Bachelor of Science in Business Administration & Data Analysis - International Business specialisering hjälper dig att utveckla de affärsfärdigheter som krävs för att arbeta på den globala marknaden. Genom dina studier kommer du att introduceras till kulturella protokoll för den internationella marknaden, internationell handel, internationell rätt och affärsförhandlingar över gränserna.

    • Waukesha, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Ekonomer fokuserar på hur företag, regeringar och andra organisationer avgör den bästa allokeringen av begränsade resurser för att tillfredsställa människors önskemål och behov. De är analytiska tänkare som gillar att gräva i forskningen, samla in data och studera ekonomiska modeller och teorier för att förutsäga ekonomiska trender, förutsäga konsumenternas efterfrågan och hjälpa till att lösa utmanande problem i en global ekonomi.

    • Lewiston, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Huvudstudierna i allmänna studier tjänar ett antal studentbehov: för starka liberala konstprogram och för grundliga förprofessionella kurser. Inom de riktlinjer som programmet ger är det möjligt för en student att i samråd med en handledare skräddarsy en utbildning som är anpassad till dennes behov, förmågor, intressen eller akademiska och professionella mål.

    • Nashville, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Bachelor of Science in Business Education ger studenterna en grund för att bli effektiva företagslärare i årskurs 6-12. Detta tvärvetenskapliga program kombinerar ackrediterad utbildning med en bred förståelse för affärsprinciper och ger värdefulla studentundervisningsupplevelser.

    • Dubuque, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Överbrygga klyftan mellan rådata, statistik och affärsmetoder samtidigt som du ger en högre förståelse, visuell representation och djup datainsikt. Business Analytics är en tvärvetenskaplig major med applikationer inom alla affärsområden. Studenter som går in på denna väg kommer att utveckla gedigna färdigheter i datavinning och metoder för upptäckt, samtidigt som de utforskar etikens roll och det sociala värdet som är förknippat med stor datainsamling och användning.

    • Toronto, Kanada

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Lär dig hur du omvandlar komplex data till lättförståelig, handlingsbar information och utnyttjar den för ett sunt beslutsfattande. Detta tvärvetenskapliga Business Analytics-program blandar kurser i affärer, ledarskap, liberala vetenskaper, instrumentpanelsteknologier och analytiska tekniker. Genom att arbeta med olika typer av data kommer eleverna att förbättra sina viktiga kritiska tänkande, strategiska och insiktsfulla ledarskap och ledningskompetens. Företag runt om i världen har tillgång till en oändlig mängd data och letar efter kandidater som är redo att bedöma, dechiffrera och utvärdera denna information. Våra studenter kommer att vara redo att bidra och vara en del av lösningarna för dessa organisationer.