BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Affärer på Malta 2020/2021

En kandidatexamen är en fyraårig grundexamen och är en standard för högre utbildning i större delen av världen. Kandidatexamen kan tjänas på statliga universitet, vid privata universitet, på community college och via online universitet.

Företagsekonomi är ett studieområde som ger studenterna en bättre förståelse för affärsmässiga principer. Några grundläggande kurser kan omfatta redovisning, finans, ekonomi, entreprenörskap, ledarskapsprinciper, ledningsprocesser, administration och affärsetik.

Malta är ett land i södra Europa i Medelhavet 80 km söder om Sicilien och 333 km norr om Libyen. Malta omfattar drygt 316 km ², vilket gör den till en av världens 's minsta och mest tätbefolkade länder.

De mest populära kandidatprogrammen i Affärer på Malta 2020/2021

2 Resultat i Affärer, Malta Filter

BA (Hons) i Företagsekonomi

London School of Commerce Malta
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

BA (Hons) ger studenterna en utbildning i affärer som gör det möjligt för dem att lyckas i deras framtida sysselsättning och karriär. Graden kräver att eleverna bedriver en mä ...

Läs mer

BSc Business

St Martin’s Institute of Information Technology
Kandidatexamen
<
Heltid
Campusstudier

Avdelningen för ledningen på St Martins Institute erbjuder en portfölj av examina forskat och utvecklat av London School of Economics och statsvetenskap (LSE).Denna grad

Läs mer