BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Affärer i Litauen 2020

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Företagsekonomi är ett studieområde som ger studenterna en bättre förståelse för affärsmässiga principer. Några grundläggande kurser kan omfatta redovisning, finans, ekonomi, entreprenörskap, ledarskapsprinciper, ledningsprocesser, administration och affärsetik.

Litauen, officiellt Republiken Litauen är ett land i norra Europa, den största av de tre baltiska staterna. Det ligger längs den sydöstra stranden av Östersjön, öster om Sverige och Danmark. Mer än 90% av litauerna talar minst ett främmande språk och hälften av befolkningen talar två främmande språk, främst ryska och engelska.

De mest populära kandidatprogrammen i Affärer i Litauen 2020

2 Resultat i Affärer, Litauen Filter

Vilnius University Of Applied Sciences VIKO
Kandidatexamen
Sep 2020
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Programmet lär ut hur man behandlar och utvärderar ekonomisk information, identifierar affärsenhetens ekonomiska problem och motiverar sina beslut och gör förslag till förbätt ...

Läs mer

Kreativitet och affärsinnovationer

Vilnius University Of Applied Sciences VIKO
Kandidatexamen
Sep 2020
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

JSP-kandidater kommer att kunna använda "Creative Platform" -metoden för att skapa och expandera nya företag, produkter och tjänster. Det bör noteras att utexaminerade JSP-kan ...

Läs mer