84 Deltid Kandidat Program i Affärer 2024

Deltid Kandidat Program i Affärer 2024Filter
    • Barcelona, Spanien

    Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Ett perfekt program för att få en förståelse för verksamheten i allmänhet och betydelsen av en internationell syn på tjänsteföretag och mindre företag i synnerhet. Studenterna kommer från hela världen för att studera denna kurs i London på grund av dess internationella relevans - vi nu erbjuder samma globalt fokuserad i Barcelona. Du kan ta en frivillig praktik i år tre och återgå till slutföra det sista året som år fyra - ger dig en fördel i forskar arbetsmarknaden.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    16 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Gör dig redo att leda IT-team med gedigen affärskunskap och erfarenhet — slutför din examen i King Universitys 100 % online BS i informationsteknologi-program och välj General Business-spåret. Du förbereder dig för att utmärka dig inom säkerhet, programmering, nätverksarkitektur eller databasadministration. Sedan fokuserar du dina studier genom att välja mellan fyra av åtta affärskurser för att kombinera IT-expertis och affärskunskap. Avsluta om 16 månader med överföringskrediter.

    • Online

    Heltid, Deltid

    36 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Digitaliseringen har en fundamental effekt på det världsomspännande affärslandskapet. E-handel, smarta lösningar, innovativa leveranskedjor – dessa ständigt växande trender kräver ett agilt förhållningssätt och utmärkt kunskap för ledningen. Företag kräver alltmer framåtblickande affärsmän och begåvade medarbetare för att driva långsiktig framgång i den digitala ekonomin.

    • Online

    Heltid, Deltid

    36 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Förvandla dina affärsdrömmar till verklighet – lär dig hur du startar ditt eget företag, utvecklar din egen produkt och driver företag från ritbordet till den första försäljningen. I detta unika kandidatprogram i entreprenörskap får du en stark förståelse för den globala marknaden och kombinerar den med de färdigheter som varje entreprenör och affärsvisionär behöver ha.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    CSP Globals 100 % online BS i företagsekonomi ger dig de färdigheter du behöver för att bli en etisk ledare i den ständigt föränderliga affärsvärlden. Studera marknadsföring, ekonomi, management, juridik, ekonomi och andra grundläggande affärsämnen med vägledning från erfarna fakultetsmedlemmar som är engagerade i din framgång. Ta examen på så lite som två år med en prisvärd examen och den väl avrundade expertis som krävs för att starta en framgångsrik karriär i din bransch. Ansök idag.

    • Barcelona, Spanien
    • Madrid, Spanien

    Heltid, Deltid

    2 år

    Blandad, Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Bachelor of Business Administration i Barcelona är ett omfattande program som syftar till att engagera internationella studenter som investeras i lärande med de grundläggande affärsmetoder som formar världen idag. Kandidatexamen i företagsekonomiska studenter tar en djupgående titt på globala marknader och blir medvetna om de kulturella konsekvenserna av att göra affärer i Europa, Asien, Latinamerika och andra regioner världen över.

    • Online United Kingdom

    Deltid

    4 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    På detta 100% online och deltid BA (Hons) Business and Marketing kommer du att utforska ett stort antal viktiga affärs- och marknadsföringsämnen och få viktiga färdigheter som du kan använda i din nuvarande roll från dag ett. Eftersom konsumentmarknaden blir allt mer trång med internationell handel som nu är vanlig, är det viktigt för företag att skilja sig från konkurrenterna. Genom denna online BA (Hons) Business and Marketing kommer du att utveckla dina praktiska färdigheter, förbättra din förmåga att producera effektiv marknadsföringskommunikation och lära dig att skilja på dina produkt- eller tjänsteerbjudanden.

    • Online United Kingdom

    Heltid, Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Denna examen kombinerar datorer & IT och affärer. Dessa två ämnen är sammanflätade i hela arbetslivet. Du delar din tid lika mellan datorer & IT och affärer. Du får insikt i marknader, organisationer, processer, strategier, policyer och beslutsfattande. Detta kommer att komplettera de färdigheter och kunskaper du utvecklar inom databehandling och IT. Och du kommer att välja dator- och IT-fokus för att passa dina behov och intressen. Förbereder dig för att ta del av ledning och genomförande av datorrelaterade projekt i en affärsmiljö.

    • Online

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Har du en passion för affärer, resor och turism? De färdigheter och branschinsikter du får på BA (Hons) Business (turism) (Top up) kan vara ditt första steg mot din drömkarriär. Denna affärs- och turismexamen förbereder dig för att bli en effektiv chef inom turistsektorn och levererar en rad överförbara affärskunskaper. Detta program utrustar dig med strategisk och kulturell kunskap för att grunda dig för din framtida karriär.

    • Barcelona, Spanien

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk, Spanska

    Examen i Business Intelligence (Business Intelligence) - tvåspråkig: Globalisering och informationsteknik har förändrat hur företag gör affärer, förenklat rutinmässiga och repetitiva uppgifter, men framför allt hjälper till i beslutsprocessen: om beslut relaterade till marknadsföring och logistik, om beslut om lansering av nya produkter och kundlojalitet, vare sig inom områden där traditionellt numeriska aspekter inte var så viktiga, som organisationen av mänskliga resurser.

    • Winter Park, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    80 Veckor

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Full Sail University Entertainment Business kandidatexamen i naturvetenskap kombinerar viktig affärs- och ledningskunskap med personlig utveckling i en projektbaserad miljö och modellerar samma typer av professionella scenarier som du möter i din valda bransch. Studenter i detta program utforskar en mängd affärsmodeller och täcker ämnen som marknadsföring, global mediahantering, evenemangshantering och professionell försäljning.

    • Riga, Lettland

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Programmets läroplan riktar sig till studenter som är intresserade av avancerade engelska studier, engelsktalande eller skandinavisk kultur och allmän verksamhet. Den erhållna akademiska och professionella kompetensen inom översättning, redigering, undervisning, forskning, interkulturell och företagskommunikation är tillämplig i ett brett spektrum av sammanhang på de lokala och internationella marknaderna.

    • Leeds, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Odla din affärskompetens och utrusta dig med de praktiska färdigheter som arbetsgivare söker. Om du tar en betald arbetsplats under ditt tredje år kommer du att utveckla och förbättra dina anställningsförmåga. Våra studenter har utnyttjat placeringar hos arbetsgivare som Redmayne-Bentley, De Puy och Morrisons.

    • Online

    Heltid, Deltid

    4 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Företag och ekonomi är en kraftfull kombination. Utexaminerade med färdigheter i båda disciplinerna är mycket eftertraktade för en rad roller i näringslivet, myndigheter och ideella organisationer. Att studera den kombinerade Bachelor of Business/Bachelor of Economics vid UNE ger dig flexibilitet att ta din karriär åt vilken riktning du än väljer. Du kommer att kombinera en solid grund inom redovisning, affärsetik, ledning och marknadsföring med de kvantitativa och analytiska färdigheter som behövs för att lösa komplexa problem i den verkliga världen.

    • London, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk