BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Affärer 2020 i Mechelen i Belgien

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Företagsekonomi är ett studieområde som ger studenterna en bättre förståelse för affärsmässiga principer. Några grundläggande kurser kan omfatta redovisning, finans, ekonomi, entreprenörskap, ledarskapsprinciper, ledningsprocesser, administration och affärsetik.

Belgien erbjuder en marknadsorienterad högre nivå utbildning som bygger på kompetens och innovation. Landets 's högskolor erbjuder en interaktiv samtidigt forskningsinriktat högskoleutbildning innan han började på arbetsmarknaden.

De olika högre lärcentrum i Mechelen står för en flexibel hållning gentemot erbjuda utbildning till folket. Michelen högskola och Lessius Mechelen Campus Faydherbe är några av dessa centra.

Be om information Kandidatprogram i Affärer i Mechelen i Belgien 2020

1 Resultat i Affärer, Mechelen Filter

Kandidatexamen i internationell media och underhållning Business Short Program (engelska)

Thomas More University of Applied Sciences
Kandidatexamen
Sep 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Vill du tillbringa ett extra år som studerar Media and Entertainment Business i ett internationellt sammanhang? Har du redan en kandidatexamen eller magisterexamen inom näring ...

Läs mer