BACHELORSTUDIES.SE

Se kandidatprogram i Affärer på distans i Victoria, Australien 2019

En kandidatexamen är ett kännetecken på högre utbildning. De som dedicerar tre till sju år av sitt liv till att studera på ett studieprogram kan få en kandidatexamen. En kandidatexamen kan man ta i en mängd olika ämnen inom humaniora och vetenskap.

Företagsekonomi är ett ämnesområde som består av ämnen såsom ekonomi, marknadsföring, ledarskap och hantering av pengar. Kurser kan tas som en del av en viss examen eller för att förbereda studenterna på en karriär i näringslivet.

Att handskas med offentliga universitet är långt från ett optimalt alternativ. Privata skolor ger mycket bättre stöd i distansutbildning upplevelse. Flera online-universitetet drar lärare och studenter på stora avstånd från hela världen. Detta ökar markant den mångfald i en distansutbildning klassrum och producerar utmanande samtal bland dem från enormt olika samhällen, regioner och avlägsna kulturer.

Australien har den tredje största antalet utländska studenter i världen trots att de har en gemenskap av endast 23 miljoner. Dessa är starka akademiska meriter, men australiska institutioner är lika högt rankad som de städer som huset dem runt fädernesland.

Be om information Kandidatprogram i Affärer på distans i Victoria i Australien 2019

4 Resultat i Affärer, Victoria, Distansutbildning Filter

Kandidatexamen i företagsekonomi

Charles Sturt University
Campusstudier Internet Heltid Deltid 3 - 6 år Januari 2020 Australien Albury Bathurst Melbourne Sydney Wagga Wagga Port Macquarie Canberra + 8 fler

Vår Bachelor of Business Studies är en "designer grad", vilket ger dig möjlighet att studera ett brett spektrum av ämnen, inklusive humaniora och naturvetenskapliga ämnen, tillsammans med dina affärs ämnen för att ge de kunskaper och färdigheter du behöver i din arbetsplats eller framtida karriär .

Bachelor of Applied Business

La Trobe –Didasko
Internet Heltid Deltid 1 - 3 år Januari 2020 Australien Melbourne + 1 fler

La Trobe University Bachelor of Applied Business ger dig en bred grund för kompetens som krävs för en rad roller i näringslivet.

Bachelor of Applied Business (Management Major)

La Trobe –Didasko
Internet Heltid Deltid 3 - 6 år Januari 2020 Australien Melbourne + 1 fler

La Trobe University Bachelor of Applied Business (Management Major) kommer att ge dig en bred grund för företagsekonomi som krävs för en rad ledningsroller inom industrin.

Bachelor of Applied Business (Marknadsföring Major)

La Trobe –Didasko
Internet Heltid Deltid 1 - 3 år Januari 2020 Australien Melbourne + 1 fler

La Trobe University Bachelor of Applied Business (Marketing Major) kommer att ge dig en grund för affärer och viktiga marknadsföring färdigheter. De färdigheter och kunskaper som finns i denna kvalifikation är mycket önskvärda inom ett brett spektrum av roller i näringslivet.