BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i Affärer 2020 i Wiener Neustadt i Österrike

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Företagsekonomi är ett ämnesområde som består av ämnen såsom ekonomi, marknadsföring, ledarskap och hantering av pengar. Kurser kan tas som en del av en viss examen eller för att förbereda studenterna på en karriär i näringslivet.

Den grundläggande egenskap hos österrikiska systemet för högre utbildning är en fyraårig kurs. Efter avslutad grundexamen, universitetet har ofta stipendier för de studenter som kanske vill ytterligare studier till magisterexamen och även till forskarnivå.

Denna stad har en rik utbildning historia. Australiens största och den första handelshögskolan-Fachhoschule, liksom Engineering Center-yrkeshögskola Wiener Neustadit, ligger här.

Be om information Kandidatprogram i Affärer i Wiener Neustadt i Österrike 2020

1 Resultat i Affärer, Wiener Neustadt Filter

BA i Business Consultancy International

University of Applied Sciences Wiener Neustadt
Kandidatexamen
Sep 2020
<
Heltid
<
6 terminer
08 Jun 2020
Engelska
Campusstudier

Business Consultancy International (BCi) är ett högkvalitativt och utmanande företagsstudieprogram som helt och hållet lärs på engelska.

Läs mer