BACHELORSTUDIES.SE

Sök bland de 7 mest populära kandidatprogrammen i Bulgarien 2019/2020

Kandidatexamina i Bulgarien tilldelas efter avslutad ungefär tre års krävs kurser mot en professionell specialisering. Professorer är dedikerade till att coacha eleverna genom olika framgångsrik inlärning lägen mot en hög nivå av kunskap och kompetens behärskar sitt målområde. Kandidatexamina från ackrediterade universitet i Sofia, Plovdiv, eller Blagoevgrad kommer att redovisas i andra städer runt om i världen, som Paris, New York eller Rom. Bulgariska universitet är mycket medvetna om den snabba globaliserade karaktären av vår värld och uppmuntra eleverna att utveckla en hög nivå av interkulturell medvetenhet och internationell diplomati.

Kandidat elever i Bulgarien kan studera en rad ämnen, såsom Business Information Systems eller Hospitality Management och hitta givande yrkeskarriär i Bulgarien eller någon annanstans med hjälp av know-how de fick i skolan.Inom varje större område i studien finns det ofta andra områden av koncentration som eleverna kan välja att öka sin djup kunskap i en viss kompetens.

Om du är intresserad av att veta mer om hur du kan anmäla dig till en Kandidatprogram i en av de rekommenderade skolor i Bulgarien, klicka nedan för att läsa mer. Du kan begära information om en specifik kandidat program som ska skickas direkt till dig från skolan genom att fylla i ett kort web-form. 

sökresultat funna Filter

Bachelor i Grön Energetik

European Polytechnical University
Campusstudier Heltid Oktober 2019 Bulgarien Pernik

Kandidatprogrammet i Grön Energi är ett teknikprogram med miljöfokus, inriktat på prioriterade områden av energikällor - energieffektivitet och alternativa energikällor med reducerade utsläpp för så kallad hållbar utveckling.

Kandidatexamen i tillämpad datavetenskap

European Polytechnical University
Campusstudier Heltid Oktober 2019 Bulgarien Pernik

Programmets specifika mål är att ge eleverna kunskaper, färdigheter, vanor, attityder och värderingar som är relevanta för de moderna, snabbt utvecklade datorsystemen och programvarutekniken. För att uppnå ökad rörlighet för kandidatexamen, läggs tonvikten på kombinationen av klassisk kunskap och praktiska färdigheter.

Kandidatexamen i civilingenjör

European Polytechnical University
Campusstudier Heltid Oktober 2019 Bulgarien Pernik

Civilingenjör är en av de mest populära och erkända specialiteterna i de utvecklade marknadsekonomierna. Det ger professionella för alla byggnads- och administrativa ämnen - teknik, konstruktion, rådgivning och expertrådgivning, kommunala och statliga organ.

Bachelor of Finance

VUZF University
Campusstudier Internet Heltid Deltid Oktober 2019 Bulgarien Sofia + 1 fler

Utbildningen i finansprogrammet vid VUZF University utmärks av studiet av klassiska discipliner samtidigt som man tillämpar moderna metoder för undervisning och tvärvetenskaplig inriktning. Ett nytt utseende på organisationsfinansiering ges, bland annat kunskap inom affärs psykologi, studerar IT-systemets roll och mänskliga faktor för framgångsrik ekonomisk förvaltning.

Varna University of Management
Campusstudier Heltid 3 år Oktober 2019 Bulgarien Varna

Kandidatexamen i International Business Management

Varna University of Management
Campusstudier Deltid 3 år Oktober 2019 Bulgarien Varna

Det internationella affärs- och förvaltningsprogrammet är utvecklat till följd av det växande behovet av specialister inom internationell verksamhet på globala marknader. Denna kurs ger dig möjlighet att utveckla dig själv som en högkvalificerad affärschef som svarar mot kraven på de globala marknaderna och internationella organisationer.

Kandidat i gästfrihet och kulinarisk konst

Varna University of Management
Campusstudier Heltid 3 - 4 år Oktober 2019 Bulgarien Varna

Hospitality and Culinary Arts-programmet är det enda akademiska examensprogrammet i Östeuropa som passar alla som är passionerade för matlagning och jagar karriärutveckling som professionell kock eller vill bli nästa globala Michelin-stjärnahållare. Som en del av denna kurs kommer du att bli ett steg bortom "standard kulinariska konster" -studier och komma närmare den verkliga konst- och kulinariska revolutionen genom att införliva experimentella matlagningsmetoder.